donderdag 1 november 2012

Oktober Likes & Dislikes



Wauw, oktober is echt heel snel voorbij gegaan! Maar dat betekend wel dat het weer tijd is voor een 'Likes & Dislikes' artikel. Ik heb niet veel nieuwe producten getest, maar heb wel weer een reeks aan producten die ik wel of niet fijn vind. Lees snel verder!




Like!

Laat ik maar meteen beginnen met deze beauty. Het lakje heet Kingston van Herome en vind ik daad werkelijk prachtig! Het is een mooie herfst kleur, met een subtiele holografische finish. Ik heb hem de laatste tijd veel gedragen, en hij blijft goed en lang zitten.

 
Like!

De tweede like van deze maand is het luchtje Nice van Mexx. Het is een heerlijk bloemig luchtje, niet te zwaar dus prima voor overdag. Ik heb dit luchtje een beetje her ontdekt, een jaar geleden was ik er ook helemaal weg van. Waarom weet ik niet, maar ik heb hem al een hele tijd niet meer gebruikt. Op deze afgelopen maand na dan. Helaas is hij bijna op en zul je hem over een tijdje wel zien verschijnen in opgemaakt.

Dislike!

Uggh! Ik haat dit soort vijlen, ze gaan zo snel kapot. Je kan ze maar 1 keer mooi gebruiken, daarna gaan ze stuk en kan hij niet goed zijn werk meer doen. Geef mij maar een mooie glasvijl.


Like!

Een absolute like van deze maand is Burt's Bees Beeswas Lip Balm. Hij voelt heerlij kop de lippen en smaakt naar pepermunt. Je voelt echt dat hij je lippen verzorgt, en dat is wel nodig met de herfst en de winter.


Like!

Nog een like van deze maand is de Schwarzkopf Bonacure Leave In Conditioner. Ook deze komt uit een Beautybox. Na het douchen spray ik hem door mijn haar, en mijn haar word her heerlijk zacht en glanzend van. De leave in conditioner voed mijn haar op de juiste manier. Ik kan niet meer zonder dit product. Het is een sample en moet dan ook maar snel op zoek naar een Full Size versie hier van. 

Dislike!

Waar moet ik beginnen. De Rituals Perfection Volume Mascara is by far de slechtste mascara die ik ooit heb gebruikt! Mijn wimpers kleven bij 1 laagje al aan elkaar, en ik krijg spinnepoten en grote klonten in mijn wimpers. Zonde, want over het algemeen zijn de make-up producten van Rituals best goed. Dus niet kopen deze mascara!

Non-Beauty Like!

Ook lijkt het me wel leuk om iedere maand een Non-Beauty like te doen, want die heb ik ook! En deze maand zijn het Oreo's ! Ik denk dat iedereen wel eens heeft geproefd aan deze heerlijke koekjes. Je moet er niet te veel van eten want dan word je misselijk, maar ze zijn echt super lekker! 



En dat waren de likes & dislikes van deze maand. Hope you liked it!

Wat zijn jouw likes & dislikes van de maand oktober?








8 opmerkingen:

  1. Leuk artikeltje!
    Kingston is inderdaad zo'n mooi lakje!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten! Die nagellak lijkt me zo mooi!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. aw ik was in China geweest in de zomervakantie en daar verkochten ze aardbeien oreo's! Dat was de HEMEL! Ik mis ze nou heel erg.. ik kan ze niet vinden hier in Nederland XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooh, die lijken me echt heerlijk! Jammer dat ze dat niet nederland hebben.

      Verwijderen
  4. Leuk artikel! Ik vind dat lakje echt super mooi <3

    Misschien vinden jullie het leuk om mee te doen aan mijn winactie? (http://www.justlikealovelyfairytale.blogspot.nl/2012/11/winactie-jewelryznl.html)

    Liefs, Esmée

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb die parfum ook gehad, zo heerlijk! :D hij was snel op!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...