vrijdag 17 februari 2012

H&M Lente Looks


De lente komt er bijna weer aan, en de winkels hangen weer vol met leuke lente kleding. En natuurlijk heeft H&M weer geweldige collecties binnen. Kijk mee naar ons gemaakte looks van de H&M.


Bij de H&M kun je handig kleding passen doormiddel van 'n paskamer. Heel erg handig, zodat je de kleding goed kunt zien als je iets wilt kopen/bestellen. Wij hebben een paar looks gemaakt voor de lente.

Look 1



Deze casual look past wel bij iedereen. Een simpele look, maar de streepjes maken het echt af. De hakjes zijn erg leuk. De prijs valt daarom ook best mee, een mooie jean en hakken.

Look 2



Ook een erg leuke look. Deze is iets anders, de rode blazer maakt de look classy terwijl de leuke platte schoentjes de look weer wat casual maken. Een goede match dus! 

Look 3



Deze vind ik persoonlijk het leukste, een leuk jurkje met daarover een zwarte blazer. Echt heel mooi. De leuke schoentjes maken het hele plaatje goed af. En ik zou eerlijk zeggen dat de prijs meer zou zijn.

Look 4




Dan een leuke sportieve look, het vestje maakt de look erg sportief maar geef ook weer door de kleurtjes een lente-uitstraling. De schoenen passen goed bij een 'sportieve' outfit!

Welke look vind jij het leukste?



3 opmerkingen:

  1. Leuke looks, eindelijk weer eens wat vrolijke kleurtjes!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke lente looks! Ik heb nu echt zin in de lente! Ik vind look 2 erg leuk, en de sleehakken van look 3 vind ik heel mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Look 3 is super leuk! Die schoenen heb ik trouwens, maar ik zou die persoonlijk niet zo snel onder een rokje dragen. Verder wel heel erg leuk :D
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...