maandag 18 juni 2012

Mijn Ochtendroutine


Eén week geleden liet ik mijn avondroutine zien, dit bestond  voornamelijk uit het verwijderen van make-up. Maar hoe doe ik nou mijn ochtendroutine mét make-up? Lees meer!





Allereerst maak ik mijn ogen en gezicht schoon met reinigingsmelk van de Kruidvat. Daarna doe ik tonic en dagcrème op. Allemaal komt dit van de Kruidvat vandaan.


De Essence Lash & Brow Gel kan natuurlijk niet ontbreken, deze is al regelmatig in mijn favorieten belandt. Deze gebruik ik voor mijn wenkbrauwen.



De Gosh Primer heb ik echt al heel lang, maar deze gebruik ik vóór de foundation zodat het goed blijft zitten. De foundation die ik gebruik is de Bourjois Flower Perfection Foundation. 


De Catrice Allround Concealer gebruik ik nadat ik mijn foundation heb aangebracht, ik gebruik bijna alle kleuren. Om een matte huid te krijgen gebruik ik L'Oréal Paris True Match poeder. Deze heeft inmiddels ook de pan bereikt.


Oogschaduw doe ik bijna altijd op, en het meeste gebruik óf het 88 warm palette óf het Never let me go! palette van Catrice. De welbekende Too Faced primer gebruik ik uiteraard als eerste, zo blijft mijn oogschaduw de hele dag goed op zijn plek zitten.


Misschien heb je de Elf Eyeliner al voorbij zien komen, als ik mijn oogschaduw heb gedaan ga ik meteen beginnen met mijn eyeliner. En als allerlaatste gebruik ik de MaxFactor mascara. That's it!

Mijn 'dagelijkse' make-up is voor mij nu een soort gewoonte, ik gebruik zeker niet altijd zoveel make-up. Soms niet, soms wel. Het ligt eraan waar ik zin in heb, ook kunnen de producten natuurlijk anders zijn.

Hoe is jouw ochtendroutine?


4 opmerkingen:

  1. Ik draag niet dagelijks make-up dus mijn ochtendroutine bestaat meestal uit gewoon het reinigen van mijn gezicht

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn ochtend routine:
    -Huid reinigen
    -Dag creme
    - BB cream
    - Concealer
    - Blush
    -Oogschaduw
    - Oogpotlood/ eyeliner
    -Mascara
    -Lip gloss

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk :D
    mijn ochtendroutine lijkt wel op die van jou, maar ik gebruik meestal geen foundation. verder gebruik ik concealer, poeder, lipbalsem of gloss, oogschaduw en mascara.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De producten die je gebruikt lijken me fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...