vrijdag 18 januari 2013

Budget | Etos Skin Smoothing Primer


Na lange gebruik van mijn geliefde Gosh primer, moest ik toch echt een andere aanschaffen. Van mijn bonnen van de Etos die ik voor mijn verjaardag had gekregen kocht ik onder andere deze smoothing primer van Etos eigen merk. Ik was erg benieuwd, aangezien deze zo'n 10,00 euro goedkoper (!) is dan die van Gosh. 




Het is een kleine, compacte verpakking en er zit 13ml in. Hij belooft dat je huid er zacht van wordt en dat het een perfecte basis voor je foundation is. Ook blijft je foundation/make-up hier beter van zitten en hij belooft ook rode plekjes en lijntjes te vervagen. Het enige nadeel van deze verpakking vind ik de zilveren letters, heel irritant. Bijna niet leesbaar.


De verpakking is dan wel klein, maar heeft wel een hele handige én hygiënische verpakking door de pompflacon. Erg fijn hoe dit in gebruik is. 


Dit is voor mij genoeg voor mijn hele gezicht, je hebt dus niet zo veel nodig. De substantie is helemaal transparant en voelt fijn aan. 


Misschien zie je het niet, maar ik zie wel verschil nu mijn huid er uit ziet met de primer erop. Veel zachter, maar ook egaler! De roodheid in mijn gezicht zie ik nou niet echt verminderd, maar daar heb ik deze primer ook niet voor gekocht.

Kortom: een fijne primer die zacht en fijn aanvoelt als je hem uitsmeert. Ook ziet mijn foundation er mooier uit met deze primer en is het prettiger aanbrengen. 
Een goede budget-tip, dus! 

Deze Etos Skin Smoothing primer kost 6 euro en is natuurlijk te koop bij de Etos.

8 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijne budgetproof primer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik ook altijd die van de gosh, lekker duur haha, hoeveel kost deze dan 6 euro ofzo?

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke blog hebben jullie! En mooi vormgegeven. :) Jullie hebben er een volger bij. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. great submit, verу informatіve.
    I'm wondering why the other specialists of this sector do not realize this. You must continue your writing. I'm confidеnt, уou have a huge readeгѕ' base already!

    Also visit my blog :: garden center coupons

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...