woensdag 6 februari 2013

My Daily Routine


Het is al heel lang geleden dat ik mijn 'dagelijkse' bakje met make-up liet zien. Het leek me wel eens tijd om mijn geüpdatet 'daily routine' te laten zien. Ik moet zeggen dat ik bijna elke dag make-up draag, maar niet elke dag heel veel. Zondag draag ik helemaal geen make-up om mijn huid en ogen rust te geven. Toch heb ik een aardige vaste routine de afgelopen maand. Kijk snel verder!






Ik begin met het moisturizen van mijn gezicht. Dit doe ik met de Lancaster Aquamilk. Het is een fijne crème die mijn huid goed voedt. Ik gebruik geen dagcrème, omdat alleen een moisturizer al genoeg is.


Daarna breng ik met mijn handen een mix van foundation aan. Ik gebruik twee pompjes van de Colour Adapt foundation van de Etos en één pompje van de Bourjois Flower Perfection foundation (I know, de verpakking is vies hihi). Het is een hele fijne combinatie en geeft genoeg dekking. 


Dan voor onder mijn ogen gebruik ik de roze kleur uit het Catrice All Round Concealer palette. Eerst gebruikte ik het middelste kleurtje van de 'normalen' concealers voor onder mijn ogen, maar aangezien ik die toch niet goed genoeg vind gebruik ik liever mijn oogschaduw basis (I know, logisch...). De oogschaduw basis van Essence heeft de juiste kleur en dekt prima, tegelijkertijd ben je ook je oog voor poeder en oogschaduw aan het primer, handig toch?!


Nadat al mijn 'vloeibare' make-up erop zit breng ik de Skin Finish powder van Catrice aan. Zo als je ziet heb ik al een aardige pan! Het is een fijne poeder, maar echt dekkend is hij niet. Daar ben ik heel blij mee:) Ik breng mijn poeder met een kleine poederkwast aan van ELF. Hierdoor kan ik wat preciezer poeder aanbrengen. 


Mijn wenkbrauwen is een stap die ik pas kort doe. Nu ik het eenmaal gebruik kan ik niet meer zonder. Dit is een eyebrow kitje van de Etos en werkt goed voor even. Ik ga nog opzoek naar een betere. Ook is deze net iets te donker, wat in de winter nog wel kan, maar voor de zomer liever niet. 


Dan oogschaduw! Deze stap doe ik niet dagelijks, maar komt best vaak voor. Ik ga voor een ultra simpele look aangezien ik niet veel tijd heb in de ochtend. Ik doe de lichtste shimmer kleur uit dit palette onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoeken. Daarna breng ik de matte donker bruine kleur aan in de grease en blenden maar. Dit creëert een voor een schaduw wat je ogen wat groter laat lijken. 


Eyeliner opdoen is niet mijn talent, ik heb dan ook vaak last van te dikke of verschillende lijntjes. Met deze eyeliner stift van Yves Rocher gaat het al een stuk makkelijker. Hij is mooi zwart en zet een dun lijntje. Je kwam hem misschien ook al tegen in mijn favorieten van januari, het is echt een aanrader!


Ik moet toegeven, zonder mascara ga ik de deur niet uit! Eerst krul ik mijn wimpers en daarna breng ik de Scandal Eyes mascara van Rimmel aan. Dit is een fijn mascara die vooral lengte aan mijn wimpers geeft. Voor wat extra volume doe ik er nog een laagje Benefit They're Real mascara overheen.


Ik ben dol op blush! Op dit moment gebruik ik twee blushes het meest. De knal roze blush is van Hema en komt uit de kerstcollectie. Het is echt een prachtige kleur vooral als je hem subtiel aan brengt. De tweede blush is een cream blush van NYX die ik voor mijn verjaardag kreeg. De substantie is erg fijn en ook de kleur is very pretty. De poeder blush breng ik aan met dezelfde ELF kwast waarmee ik mijn poeder mee aan breng. 


Last but nog least is highlighter. Oke, het is eigenlijk een bronzer, maar hij heeft zoveel glans dat hij prima als highlighter te gebruiken is. Hij komt ook van de kerstcollectie alleen dan bij de Etos. Hij is echt heel mooi en zorgt voor een mooie highlight op mijn gezicht. 


Dit is mijn daily routine, hope you'll liked it! Als jullie nog goede aanraders hebben voor foundation hoor ik het graag. 


Wat is jouw daily routine?














6 opmerkingen:

  1. Leuk stukje! Hm, voor foundation gebruik ik zelf al een tijdje 'Wake Me Up' van Rimmel en die is best fijn, misschien kan je die eens proberen (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke post!
    Ik vind de foundation van rimmel heel fijn, Wake me up is zoals hier al staat erg fijn. Momenteel gebruik ik de BB cream van Rimmel, die dekt erg mooi maar heel natuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien (ik ben altijd wel benieuwd naar de daily routine van anderen), zelf gebruik ik niet zo veel. BB cream of foundation, concealer, blush en mascara.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...