woensdag 20 maart 2013

Hoe ik mijn make-up opberg/indeel


Eindelijk, na maanden lang heb ik een normale kast voor mijn make-up. Eerst vond ik het altijd wat rommelig en had ik een aparte lade met mijn make-up en nu zit het meteen hierin. Kijk mee voor hoe ik, Britt, mijn make-up indeel en je ziet meteen delen van mijn make-up stash.



Welke kast ik nou heb is de Hemnes kast van de Ikea. Gewoon zonder spiegel, die heb ik er zelf opgehangen. 



Dit staat er op.


Links mijn spulletjes die ik voor het slapen even opsmeer, omdat mijn bed er naast staat. Voor de rest geurstokjes en een geurkaars etc. En een hele oude pot Vaseline, haha.


Mijn bakje met de dagelijkse producten die ik gebruik en daarnaast staan ook producten die er niet in passen. 

En hier een wattenschijf houder en een bakje met nog meer dagelijkse dingetjes.


De eerste lade waar ik eigenlijk al mijn make-up opberg. Het is een stash die steeds meer groeit en groeit en dat maakt het natuurlijk wel leuk. Ik heb een anti-slip mat gebruikt omdat dat erg handig is. Zo verplaatsen producten en de bakjes niet zo snel. De bakjes zelf heb ik van de Marskramer. 


Oogschaduw, oogpotloodjes, lipbalms, hier vind je alles dus! 


Palettes en lipglosses. Helemaal rechts zie je de een Sleek palette en Bart Smit palettes. De reden dat ik hiervoor een apart bakje heb is simpel. Ik ben van plan om nog een heleboel Sleek palettes te kopen! Ik vind ze namelijk erg fijn en ze zien er ook nog eens mooi uit. Misschien komen er ook nog een paar van die Bart Smit palettes bij als ze nieuwe kleuren hebben, want ik gebruik ze echt vaak. Heb al drie pans geraakt! Trots, haha.


Dan de tweede lade. Al mijn verzorging dingetjes. Deze lade ziet er niet zo opgeruimd uit, maar dat is eigenlijk ook onmogelijk.


In deze mand zitten alle bodylotions, butters, scrubs en al die dingen. In het kleine bakje die er weer in staat nageldingetjes. Mijn lakjes zitten in een grote doos die naast mijn ladekast staat.


En mijn back-up lade! Wat een hoop, zeg. Ik kan aardig vooruit. In het roze mandje liggen mijn verzorgings dingen voor mijn gezicht. Zoals alle maskertjes en gezichtsscrubs. Ligt ook weer helemaal vol. Mijn parfums die ik niet dagelijks gebruik (ik heb er maar een paar op mijn kast staan) die liggen ook in deze lade.


Zo is hoe ik mijn make-up ongeveer in deel. In de laatste lade liggen al mijn schoolboeken en nog wat overige dingetjes. Zoals bodylotions die er niet meer bij passen of stijltangen. Jullie hebben nu meteen een stuk van mijn stash gezien!

Hoe berg jij je make-up op?

19 opmerkingen:

  1. Heel leuk om te zien! Wat wij lady's aan make-up en huidverzorgingsproducten allemaal gebruiken.....is zooooo veel! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien! Mijn make-up heb ik in bakjes en make-up houders door m'n kamer staan, haha. En mijn verzorgingsspullen staan bijna allemaal op een grote brede plank in m'n bureaukast, het ziet er niet heel netjes uit :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ontzettend leuk om te zien! Het ziet er heel overzichtelijk uit! Zo'n plekje voor al mijn spulletjes is een grote wens van mij:-) Maar, ik woon helaas te klein waardoor ik ruimtegebrek heb :-( Wie weet ooit... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk om te zien, mijn make-up zitten in bakjes van Xenos.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Handig ! Heb je mijn pakketje ontvangen ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik heb hem ontvangen! Haha, ik wilde nog een mailtje sturen, maar hierbij dus het antwoord. Leuk verpakt, ontzettend bedankt!

      Liefs,
      Britt

      Verwijderen
  6. Wat leuk! Wauw, wat een mooie collectie make-up heb je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te zien! Zou je eens een filmpje willen maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie stash en leuk om te zien hoe jij het doet. Mijn make-up heb ik ook in lades en verzorging producten staan bij mijn boekenkast.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te zien, wat veel producten heb je! Zitten hele mooie items bij hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk, ik heb het staan in de badkamer. Maar ik heb ook niet zo veel als jij haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw wat een stash meis! Leuk artikel en gave blog heb je!! Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow vet veel make-up!
    En mooi opgeborgen!
    xx♥

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind het super om een stash te zien! En jij hebt precies een hele grote, wel netjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk! Ik heb een Ikea Helmer met wat sorteerbakjes voor lipstick/blush/... maar ik denk dat ik binnenkort er eentje bij moet kopen

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...