vrijdag 22 maart 2013

My Purple Polishes



Ik had nooit verwacht dat ik zoveel paarse lakjes zou hebben. Serieus, ik dacht dat ik er maar twee of drie had. Toen ik op het idee kwam om weer een 'My ... polishes' te doen dacht 'Hè, laat ik eens kijken hoeveel paarse lakjes ik heb'. En dit bleken er gewoon 10 te zijn. Hier dus het artikel over mijn paarse lakjes met swatches!





Rimmel London Lively Lilac | Essence Multi Dimension

Twee lakjes waaronder eentje van Rimmel London. Een creamy lichtpaarse lak perfect voor de lente en de zomer. Daarnaast een Essence Multi Dimension lakje die allang uit het assortiment is. 


Ze lakken gewoon, als ieder ander lakje. Wat ik merk van die van Essence, hij is lekker dun en smeert goed uit. Ook dekt hij prima, ook die van Rimmel trouwens.



W.I.C Herôme Rabat | Essence Where is the party

Een WIC lakje en een Essence lakje nog met de oude verpakking van vorig jaar. 'Where is the party' is een prachtig lakje om te zien met een paarse gloed er door heen. Het W.I.C lakje lijkt erg veel zo op die van Rimmel, maar dan iets donkerder. 


Het paarse van het Essence lakje is niet meer zo goed te zien, maar het zit er wel. Beide lakjes lakken ook ongeveer het zelfde. Niet zo heel veel verschil.



Essence Nail Art Twins Base 1 | Primark lakje

Ik weet nog wel dat ik het lakje van Essence zo graag wilde.. en vervolgens heb ik hem maar één keer opgedaan. Het Primark lakje heb ik natuurlijk nog niet zo lang.


Prachtige lakjes! Het Primark lakje heeft zeker twee/drie laagjes nodig als je deze dekking wilt. Het Essence lakje lakt prima, lekker dun. 



Catrice Plum Play With Me | Essie 211 A

Een Catrice lakje en eentje van Essie. Ik heb maar twee lakjes van Essie en deze is heel licht paars met lichte glittertjes. Een erg mooie kleur, vind ik zelf.



Het Catrice lakje is bij al wat dikker geworden, maar doet het nog prima. Daarnaast het Essie lakje. Ik vind Essie lakjes zó ontzettend fijn lakken! Waarom hebben niet al die lakjes zo'n fijn kwastje als deze? De nieuwe Essence lakjes lakken ook zo ongeveer en dat vind ik erg goed van Essence. 



Essence Break Through | GOSH Special Edition 

Ik blijf het GOSH lakje echt mooi vinden. Deze komt van een Special Collection en is jammer genoeg niet meer verkrijgbaar, volgens mij. Het is een lila lakje, maar dan mooier. Die van Essence heb ik al een hele tijd, ook nog de oude verpakking.


Het GOSH lakje lakt goed en het Essence lakje doet het ook nog prima, hij glanst ook wel mooi, haha. Ik vind het GOSH lakje zo een beetje naar blauw neigen, maar dat vind ik juist wel leuk.


Dit waren mijn paarse lakjes! Hoeveel paarse lakjes heb jij?

8 opmerkingen:

  1. Wauw, je hebt een veel en ook nog eens mooie kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die van Essie vind ik mooi! Wat heb je ook lange nagels.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi lakjes! Vooral die van Rimmel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er zitten prachtige lakjes tussen :-) Ik heb behoorlijk wat paarse nagellak in mijn stash zitten, maar ik ben er niet meer zo'n 'fan' van. Inmiddels ben ik helemaal 'into' het rood, maar ook nude kleuren en pastelkleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die gosh lak heb ik ook, haha. Super leuke header trouwens! Zelf gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het plaatje zelf komt van weheartit, maar tekst zelf gemaakt (: Thanks trouwens!

      Verwijderen
  6. Super leuke lakjes, ik gebruik zelf de paarse van Rimmel :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...