maandag 1 april 2013

Favorieten Maart!


Ook Maart is weer voorbij, wat gaat dat toch snel pfff. In Maart heb ik niet veel nieuwe producten ontdekt, maar toch heb ik een aantal favorieten. Lees snel verder!






Laatst had ik een heel leuk pakketje gewonnen! Er zaten drie producten van Mememe in (hier komt nog een volledige review over). Één van de producten was deze blush. Het is een 'Blush Me!' in de kleur Coral. Het is een hele mooie koraal mooie blush met een subtiele zilveren shimmer. Hij is perfect voor de lente!



De One By One mascara van Maybeline was al heel lang mijn favoriet. Ik gebruikte hem in 2011 heel vaak, maar wilde daarna toch wat nieuwe soorten mascara's uitproberen. In Maart had ik toch weer de One By One gekocht en was meteen weer verliefd! Het is een hele goede diep zwarte mascara die veel volume en lengte geeft. Love it!


Dan een product om al dat make-up van mijn gezicht af te halen. Dit is de Garnier Essentials Verzachtende Reinigingsmelk met rozen extract. Hij is te gebruiken voor ogen en gezicht, maar ik gebruik hem vooral voor gezicht. Wat ik zo fijn vind van deze cleanser is dat er geen alcohol is zit. Mijn huid droogt verschrikkelijk snel uit, dus ieder product met ook maar een beetje alcohol is funest voor mijn huid. Deze maakt mijn gezicht schoon en droogt me ook niet uit. 


Dan een product voor mijn haar. Ik weet niet zeker of ik dit product vaker in mijn favorieten heb gedaan, maar hij is heel fijn! Het zijn de Tony & Guy Glamour Serum Drops. Na dat ik mijn haar gewassen hebt pak ik dit serum en masseer ik twee à drie druppeltjes in mijn haar. Hij zorgt ervoor dat mijn haar zacht aanvoelt, maar ook geeft hij een mooie glans en zorgt er voor dat mijn haar niet pluizig word.


Als laatste een handig boekje wat ik bij de HEMA heb gekocht. Dit is een To Do boekje. Ik ben dol op lijstjes maken en mijn dag in plannen. Vooral voor drukke schooldagen is het mega handig! 


Dit waren mijn favorieten! Wat zijn jouw favorieten van Maart?



8 opmerkingen:

  1. Leuke favorieten! Ik heb zelf ook een to do boekje gemaakt, super handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten, ik was vergeten dat ik die mascara ook altijd erg fijn vond, probeer steeds wat nieuws, maar deze zal ik op mijn to buy lijstje zetten, want ik vond m ook erg fijn! En de blush lijkt me prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel! Die reinigingsmelk van garnier lijkt me heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk artikel, leuk idee om over te bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh en trouwens! Zag dat je ook al een aantal keren bij mij had gereageerd... ik volg je op Bloglovin' vanaf nu. Jij mij ook? :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...