vrijdag 7 juni 2013

Opgemaakt | Mei


Het is juni en het moment dat ik dit typ is het lekker weer buiten! Ik dacht dat het nooit meer zou komen in juni. Nu juni eenmaal begonnen is heb ik natuurlijk mijn opgemaakt producten van de maand mei al weer! Lees maar snel verder.



Dove Repair Therapy Intense Repair Mask een hele naam! Dit is een 1 minuut masker voor je haren en ik vind hem goed werken. Het intrekken duurt namelijk niet lang en na afloop is mijn haar erg zacht geworden!

Odorex Natuurlijk Actief Deodorant gewoon een fijne deodorant van Odorex. Dit is de deo met komkommer, maar je hebt nog meer versies er van. 

Re-buy? Beide producten zouden rust weer in mijn winkelmandje kunnen belanden!


Maybelline New York Dream Mat Powder een poeder die (bijna) op is. Er zit nog wel wat in, maar dat kan je er haast niet meer uithalen. Deze poeder matteert goed, maar is niet echt dekkend. 

Skin 79 BB Cream een ontzettend fijne bb-cream van Skin79. Sinds ik hem had heb ik hem elke dag gebruikt. Hij dekt ontzettend goed en dat vind ik ook erg fijn voor mijn huid, ook had hij precies de goede kleur. En hij bevat SPF50! Dat is echt een groot pluspunt.

Re-buy? Beide producten en vooral de BB cream! Hij is hier verkrijgbaar. De Dream Mat Powder is helaas niet meer te koop, al hoorde ik wel dat de FIT me powder op deze poeder leek.


Van der Bilt Douche Crème een douche crème die bij een parfum zat. Niet veel bijzonders, maar wel lekker geurtje.

Christina Aguilera Secret Potion Douche Crème nog een parfum douchegel. Een lekkere geur, alleen de dop is kapot!

Re-buy? Volgens mij kan je ze niet zomaar apart kopen, maar ik zou het niet zo snel opnieuw kopen omdat ik betere douchegels heb gehad. 


Nivea Pure & Natural Milk & Tonic beide producten van dezelfde lijn. De reinigingsmelk   ruikt nog wel lekker, maar de tonic is een en al alcohol. Toen ik deze twee kocht had ik dat niet beseft, maar er zit ontzettend veel alcohol in deze producten. Je moet goed uitkijken als er staat dat het natuurlijk is omdat alcohol ook een natuurlijk product is terwijl het slecht voor je huid is. 

Re-buy? Nee, en ik denk dat ik ook geen Nivea producten meer ga kopen. Althans, waar alcohol inzit en volgens mij is dat best wel veel. 


Catrice Re-Touch Concealer een Catrice product die ik eigenlijk wel goed vond, hij lichtte goed op onder mijn ogen en ik vond de verpakking ook wel handig. Alleen hij was zo snel op! Dat was echt een nadeel. 

Yves Rocher Eyeliner een ontzettend fijne eyeliner met een fijn kwastje. Hij is ook nog best goed zwart alleen is het puntje van het kwastje niet meer zo hoe hij eerst was waardoor ik nu minder goed een lijntje kan zetten, voor de rest gewoon prima!

Re-buy? De Yves Rocher eyeliner zeker weten! Of ik de Catrice concealer zou kopen weet ik nog niet echt omdat hij aardig snel op ging helaas.

Dit was opgemaakt voor mei alweer! Ik snap echt niet hoe ik het voor elkaar krijg om elke maand zoveel op te maken, volgende maand zou het misschien wel eens minder kunnen zijn, haha.

11 opmerkingen:

  1. Fijne dingen heb je opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je veel opgemaakt:-) Leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel opgemaakt zeg ;)
    Dit soort artikelen vind ik altijd leuk om te lezen, haha.

    www.ishootlovee.com
    Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb jij veel opgemaakt! Leuk om te lezen :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn vorige bb cream van skin79 had ik ook helemaal opgemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie producten!
    Ik wil graag die skin 79 bb cream nog eens proberen maar ben bang dat mijn huid daar in de zomer wat te donker voor is.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik ben zo benieuwd naar de skin 70 bb cream !
    lekker veel opgemaakt dus :)
    oh en die eyeliner van yves rocher lijkt me ook fijn !
    hoe lang heb je ermee gedaan ? en gebruikte je hem dagelijks ?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt er heel wat doorheen gehaald afgelopen maand!
    Erge mooie producten, de poeder van Rimmel lijkt me ook wel wat :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. lekker veel heb je opgemaakt! en het is altijd rot als je iets opmaakt wat fijn is :p

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze producten lijken me wel fijn,
    Jammer van de concealer dat hij zo vlug opgaat x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...