woensdag 24 juli 2013

Lush | Fresh Farmacy


Een reiniger voor je gezicht die puistjes tegengaat, dat klinkt als muziek in mijn oren. Lush heeft een product die mij meteen al aansprak. Namelijk een reiniger die dat doet! Lees snel verder!



Ik heb 100gr voor 8,27 euro gekregen. Ik heb gelezen dat je hier ongeveer 1 jaar mee kunt doen. Als dat zo is, vind ik het niet duur! 

Wat belooft Fresh Farmacy? De reiniger belooft je puistjes te verminderen. Ook zorgt hij er voor dat je een mooiere huid ervan krijgt en dus je probleemhuid verhelpt. Het zou een verzachtend effect moeten hebben.


De reiniger ruikt apart. Niet vies, maar ook niet bijzonder lekker. 

De ingrediënten

Calamine Powder (Calamine Powder)Propylene Glycol (Propylene Glycol),Elderflower Decoction (Sambucus nigra)Rapeseed Oil and Coconut Oil (Brassica napus and Cocos nucifera)Sodium Lauryl Sulfate (Sodium Lauryl Sulfate)Sodium Stearate (Sodium Stearate)Sodium Hydroxide (Sodium Hydroxide)Water (Aqua)Lavender Oil ((Lavandula angustifolia))Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla)Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia)Rose Absolute (Rosa damascena)Glycerine (Glycerine)Sodium Chloride (Sodium Chloride)EDTA (EDTA)Tetrasodium Etidronate (Tetrasodium Etidronate),Limonene (*Limonene)Linalool (*Linalool)Perfume (Perfume)
Qua ingrediënten zit het aardig goed. Alleen zit er wel SLS in, dus Sodium Lauryl Sulfate. Ik zelf heb hier geen problemen mee en mijn huid kan er ook goed tegen. Als je hier op tegen bent is deze reiniger waarschijnlijk niet echt iets voor jou. Daarnaast zitten er ook weer een aantal goede ingrediënten in zoals kamille en tea tree oil (tegen de puistjes).


Je gebruikt de reiniger net als een zeepje. Dus natmaken tussen je handen en je gezicht in masseren. Vervolgens het eraf halen met lauwwarm water.
De reiniger werkt fijn, mijn huid is sinds het gebruik van deze reiniger een stuk rustiger geworden! Ook voelt mijn huid na gebruik niet droog of trekkerig, maar juist fijn en zacht.

Ik werd geadviseerd om eerst deze reiniger te gebruiken en daarna de Tea Tree Water op mijn gezicht te sprayen. Dat zou dubbel zo goed werken!
Kortom: ik ben tevreden over dit product en ik ben benieuwd hoe lang hij meegaat.

Voor 100gr van Lush Fresh Farmacy betaal je rond de 8,30 euro voor.

10 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...