zondag 1 september 2013

Britt's August Obsessions


Het is weer september en dat betekent een nieuwe Obsessions! Deze maand heb ik nog lekker vakantie gevierd en vanaf morgen begint het schoolleven weer. Maar nu eerst tijd voor mijn obsessions van deze maand. Lees snel verder!



Make-up


Miss Sporty Eyeliner deze eyeliner is én waterproof én budget én geweldig! Hij doet het echt ontzettend goed. Met het kleine kwastje kan je preciezer werken en het is ook nog eens goed zwart.

BE Creative Photo Perfecting Primer een fijne primer van BE creative. Hij brengt goed aan en je hebt ook niet zo veel er van nodig.

NYC Applicious Lipbalm echt een grote favoriet van mij! Dit is mijn tweede en ik gebruik deze balsem wel elke dag. De smaak is heerlijk en hij ziet er ook nog eens leuk uit.

Catrice Camouflage Cream ik snap niet dat de pan er nog niet van is geraakt, want ik gebruik hem echt elke dag. Wat een ontzettend fijne concealer, hij dekt goed en brengt fijn aan. 

Hair & Face


Lush Tea Tree Water is ontzettend goed spul voor een vette huid. Het helpt mij erg tegen puistjes en mijn huid voelt ook een stuk fijner na gebruik. 

Toni & Guy Sea Salt Spray deze spray gebruikte ik vaak op vakantie en mijn haar werd er wel wat mooier van. Meer slag in mijn haren. Niet te veel van gebruiken, gewoon een paar keer wat sprayen.

Luchtje


Victoria's Secret Fragnance Mist Sheer Love hoewel het niet echt een parfum is, maar een bodymist is deze mist van Victoria's Secret echt heel erg lekker! Hij is ook erg zuinig. Ik gebruik hem aardig vaak en er zit nog heel veel in. 

Lifestyle


Sims 3 blijft een leuk spel! Sinds mijn Sims het weer doet op de computer, speel ik het nu zo nu en dan wel eens. Het is gewoon zo grappig!

Fashion


Deze maand had ik niet echt een bepaald sieraad of iets veel gedragen, maar bijna elke dag mijn Allstars! Ik heb ze nu al een tijdje, maar ben er nog steeds erg blij mee. Ze zitten ook zo lekker! :-) 

Dit waren mijn obsessions van deze maand! 

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...