About

Zoals jullie misschien al wisten, hoi, wij zijn Britt en Anouk. Allebei 15 jaar, en dól op beauty!


Britt, 15 jaar, 6 november jarig, 4HAVO.

Sinds wanneer ik beauty echt leuk vond? Sinds mijn 12e denk ik echt. Ik had al eerdere youtubefilmpjes (ongeveer 16) en kreeg best veel abonnees, rond de 120! Toen had ik er een tijdje geen zin meer in, ik vond het wel leuk maar niet meer zoals eerst. Maar dat is dus weer helemaal omgeslagen, aan het begin van het schooljaar was ik weer nagellakverslaafd geworden. Ik ging toen heel vaak met Anouk afspreken, en ik heb haar een beetje 'aangestoken', haha! Het begon weer met leuke nail-arts zoeken op Youtube (en zelf nail-arts maken!), maar al snel gingen we kijken naar beautyblogs zoals Beautygloss, Misslipgloss en Veracamilla. We hadden op een gegeven moment besloten om een blog te starten, aangezien de naam van ons kanaal, GlossieQueen, best leuk was besloten we dit ook in onze blog te doen. Nu posten wij eigenlijk elke dag wel een leuk artikeltje over beauty, fashion & more!Anouk, 15 jaar, 5 november jarig, 4HAVO

Ja, inderdaad Britt heeft me aangestoken met het ''beauty virus''. Nailart, reviews, FOTD alles vind ik super leuk om te lezen. Ook vind ik fasion heel erg leuk. Nu  ik dit zo schrijf moet ik denken aan alle grappige (mislukte) nailarts en looks die we samen uitgeprobeert hebben. Mijn favo blogs? Dat zijn Veracamilla, Teskuh en natuurlijk Miss Lipgloss.
Eigenlijk gewoon de blogs die iedereen leest :).
Maar ik vind van die net beginnende blogs eigenlijk ook heel leuk. Als het maar met beauty of fashion te maken heeft haha.


Dit is een stukje over ons. Hope you enjoyed it!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...