donderdag 26 januari 2012

E.l.f Bestelling


Een tijdje geleden had ik een bestelling gedaan op Elf, ongeveer na 5 dagen kreeg ik hem binnen (het weekend zat er tussen), ik heb meteen foto's gemaakt met een klein reviewtje voor jullie.






Waar ik eigenlijk voor ging, was voor de kwasten. Ik besloot een 12-delige kwastenset te kopen voor maar 12,-.
De kwasten zijn van redelijke kwaliteit, maar de poederkwasten vind ik echt niet fijn! Ze prikken erg, wel zijn de oogschaduwkwasten van betere kwaliteit. Iedere kwast is handig.

Van links naar rechts:
Poederkwast - Bronzer kwast - Crease kwast - Foundation kwast - Eyeliner kwast - Concealerkwast - Eyeshadow kwast - Eyebrow borsteltje - Lipkwastje - Highlighter kwast - Eyebrow borstel.


Sommige functies van een kwast gebruik ik voor iets anders, zoals de concealerkwast... die zou ik niet voor concealer gebruiken maar meer voor vloeibare oogschaduw. Net zoals de poederkwast, die ga ik echt niet gebruiken. En de foundationbrush ga ik gebruiken voor maskertjes.


Naast het kwastensetje had ik ook nog twee lossen kwasten gekocht, 1,- euro per stuk. Een waaierkwast en een smudge kwast. Met de waaierkwast ben ik wel tevreden mee, wel prikt hij een klein beetje maar daar heb je geen last van als je hem gebruikt. De smudgekwast gebruik ik voor mijn oogschaduw onder mijn ogen aan te brengen, handig! 


Ook kocht ik deze eyeliner, hij kostte mij 1,-. Ik moest een nieuwe eyeliner en omdat hij zo goedkoop was kon ik het niet laten om hem in mijn mandje te stoppen. 


Het is een normaal kwastje, en de pigmentatie is gewoon normaal zoals een eyeliner moet doen.


Nu zijn we bij de lakjes aangekomen! Ik zei al dat ik alleen maar voor de kwasten zou gaan, maar toen ik bij de lakjes keek die maar 70 cent kostte, leek het wel of ze riepen naar mijn naam. Ik bestelde er vijf. Op dit moment kosten de lakjes weer 1,- en de nieuwe 2,50.
Alle swatches zijn met twee laagjes gelakt.


Teal blue


Mint cream


Gum Pink


White


Fire Coral

De lakjes lakken erg fijn, alleen vind ik Mint Cream niet zo goed dekken. De rest dekt gewoon goed. Hartstikke fijn voor zo'n klein prijsje!

De verzendkosten bij Elf vind ik wat minder, namelijk 6,99 euro. Maar als je iets meer besteld valt het wel weer mee. De prijs/kwaliteit verhouding is wel goed, je kan natuurlijk niet verwachten dat je voor 1,- per kwast de beste kwaliteit krijgt. Elf voor herhaling vatbaar? Zeker te weten, de volgende keer neem ik nog wat lakjes en ga ik voor wat Studio producten.

Hebben jullie wel eens bij Elf besteld?


7 opmerkingen:

  1. Wauw, mooie producten! Ik wil al heel lang iets van ELF bestellen, maar die verzendkosten houden mij toch een beetje tegen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt echt prachtige nagels!
    Ik wil ook die kwasten set bestellen, raad je hem aan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Opzich wel, maar misschien kan je beter losse kwasten kopen van 1 euro per stuk, aangezien ze toch 1,- per stuk zijn en de kwastenset is 12,- voor 12 kwasten. De poederkwasten raad ik je niet aan, eerlijk gezegd. :) Voor de rest prima kwasten!! :D

      Verwijderen
  3. Mooie lakjes! De verzendkosten hebben me tot nu toe wel tegen gehouden en daarbij gebruik juist vooral teint producten. Ik vind het al lastig zat om die in een winkel te kopen, laat staan online ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je mooie nagels! En supermooie lakjes.
    X Joy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke producten heb je besteld! :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...