zondag 15 januari 2012

Misslipgloss' bestelling


Vol enthousiasme gingen wij onze bestelling plaatsen bij Missligloss haar shop. Er waren zoveel leuke dingen daar te koop, ook voor ons, onbekende merken. De shop is net nieuw, maar echt super! 


Alleen al hoe het pakketje binnenkomt is echt super, het is vastgemaakt met 'Misslipgloss' tape. Wauw, echt super origineel. Dit hebben wij nog nergens anders gezien als je iets ging bestellen. Het pakketje is ook erg snel geleverd, we hadden rond 16.00 besteld op een vrijdag en zaterdag was hij inderdaad al binnen. Goede service dus :)!



Zo zag het er uit toen ik hem open deed, de producten netjes erin gestopt zonder dat ze zich konden beschadigen én met een lief briefje erin van Cynthia zelf.


Dit is wat we hebben besteld, allebei hetzelfde inderdaad. We hebben ook heerlijk geprofiteerd van de -5,- actie als je tenminste 25,- uitgaf. 


Dit is de Orly Nail Lacquer Thinner, is je nagellak dik/stroperig? Een paar druppeltjes in je nagellak van dit spul, schudden en klaar. Je lak is weer als de oude. Een review van dit product komt er zeker! Deze was 8,95 euro.


Daarnaast de veelbesproken Golden Rose nagellak. Wij hebben nummer 04. Oh, wat issie moooooi! In het echt is hij duizend keer mooier dan op de foto. Echt een vet effect. Deze was 4,95 euro, helemaal niet duur vind ik.

Deze shop vind ik zó leuk, het ziet er allemaal echt leuk uit, zeker omdat het best persoonlijk is met de zelfgemaakte teksten op haar shop. Echt heel leuk, ik denk wel de leukste webshop die ik ken. De service is geweldig, en ook helemaal geen dure verzendkosten (max. 3,95 euro!) Ik zou zeggen, ga zéker een kijkje kijken op haar webshop want het is de moeite waard, believe us.

2 opmerkingen:

  1. jij hebt ook een leuke blog!
    tuurlijk volg ik je terug (:
    liefs Rixt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, ik wil ook erg graag wat bestellen! Of op Beautygloss' webshop, ik weet 't nog niet precies.
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...