dinsdag 3 januari 2012

Vogue Knetterhippe Bodygel


Jullie kennen ze vast al, de Vogue Knetterhippe Bodygels! Ze zijn er in de drie bekenden geuren: Butterfly, Cats en Giddy up. Stuk voor stuk lekkere girly geurtjes, maar wat beloven deze bodygels nou werkelijk?Sorry voor de slechte kwaliteit van deze foto 

De knettergel belooft met een 'knettergevoel' je huid weer zacht enverkoelend te maken. Maar daar in tegen ook nog je huid een luchtje achterlaten. 

Geuren: Ik vind de geuren extreem zoet, wat we eigenlijk al gewend zijn van Vogue Girl. Cats vind ik echt vies, en butterfly de lekkerste. Giddy up kan er mee door. De geur blijft niet super lang zitten. 


De verpakking is hygiënisch, want het heeft zo'n dop waar moeilijk bacteriën bij kunnen komen. Voordat je het gebruikt moet je de fles eerst goed schudden en dan kan je het spul op je huid smeren.


Zo ziet het spul eruit als je het nog niet uitgesmeerd hebt, wat je niet op de foto kan zien is dat het een beetje 'op en neer' beweegt en bubbeltjes maakt. Echt freaky! Maar wel erg grappig.


Dit is het als het uitgesmeerd is, als je het uitsmeert gaat het nóg meer knetteren. Alsof je een ei bakt! Echt heel grappig. 


Eindresultaat: Een superzachte huid! Wow, dat had ik stiekem niet echt verwacht. Je huid word er echt zacht van, jammer dat de geuren niet echt heel lekker zijn... maar ach! In de zomer lijkt me dit product nóg lekkerder omdat het inderdaad voor verkoeling zorgt. 
Aanrader? OH YEAH! Het is heerlijk spul, en echt super grappig! Van de geuren moet je houden, maar zo'n probleem vind ik het niet.


Deze knetterhippe bodygels zijn te koop in de drogisterijen (DA, Kruidvat...) voor 3,95 euro.

Ben jij benieuwd naar de Knettergel van Vogue?5 opmerkingen:

 1. Dat klinkt echt leuk! De geuren van Vogue zijn altijd heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel bijzonder product volgens mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. is het ook zo dat 'ie je huid scrubt?

  ik volg je!
  liefs!
  ps. er is een give-away op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, want er zitten geen scrubdeeltjes in. Maar lekker is het wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk product! Vond het al bijna jammer dat vogue niets anders dan douche gel en deodorant leek te hebben, maar ze zijn de laatste tijd bezig het assortiment uit te breiden.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...