woensdag 1 februari 2012

Essence Crystalliced



Over de Crystalliced collectie had ik al een hele tijd terug iets over geschreven. Een mooie winterse collectie. Nou had ik het geluk dat ik vrijdagmiddag het geweldige nieuws hoorde: Ik heb een leuk setje gewonnen van Romana (Beautynailsfun) waarbij deze geweldige producten in zaten. Nu ik deze producten inmiddels in huis heb, besloot ik er gelijk een review over te schrijven.





Allereerst: De verpakkingen zijn echt leuk! Echt 's winters, en gewoon gezellig. Nu het zo nu en dan in sommige plaatsen in Nederland sneeuwt, past het er natuurlijk helemaal bij. Echt heel leuk.  Dat is zeker een pluspunt.


Het product waar ik eigenlijk wel het meest benieuwd naar was, was de liquid highlighter. Toen ik zag dat het in het pakketje zat was ik echt heel erg blij. Ik zat namelijk al een beetje te twijfelen of ik hem zou kopen, omdat ik niet precies wist of het wel leuk zou staan. Maar, ik ben overtuigd: dit zit in mijn dagelijkse routine. 


Zoals jullie misschien al wisten heeft de highlighter een pompsysteem. Erg hygiƫnisch, dus! Je ziet ook goed hoeveel product er nog in zit.



Op de bovenste foto is hij nog niet uitgesmeerd, het is een zilverkleurige highlighter. Tenminste, dat denk je. Op de tweede foto is hij licht uitgesmeerd, als je hem helemaal uitsmeerd is hij echt prachtig. Dat kon ik helaas niet zo goed op de foto laten zien. Je zult misschien denken als je hem zo op je hand swatcht 'mhua'. Maar over je blush is hij erg mooi! Deze highlighter is 2,50 euro.



Ik hou van lipgloss, het is gewoon iets bijzonders. Dat deze lipgloss een rare winterse kleur heeft, vind ik wel wat hebben. De gloss heeft gewoon een normale applicator, die ik eerlijk gezegd een beetje 'lossig' vind.


Als ik hem zo swatch denk je misschien dat het een hele zilveren kleur is, maar op je lippen is hij eigenlijk helemaal doorzichtig. Op een paar glinstertjes na, dan. Ik vind het wel mooi! Hij plakt wel erg, maar zo blijft hij wel lang zitten. Deze lipgloss is 1,79 euro. Het is de kleur 02 Diamond Dust.


Dan als laatste, twee glitterpotjes. Een zilveren en een gouden, wauw, ik hou van glitters. Met een goede basis kan je het voor oogschaduw gebruiken, maar nailart designs hoef je hiermee zeker niet over te slaan. 


Zo'n verpakking had ik al verwacht, ik vind dit nooit zo handig. Maar glitters zijn eigenlijk nooit handig. Ach, ik heb er niet zoveel moeite mee.


De bovenste is de gouden, en de onderste de zilveren. Je zou echt denken andersom, maar dit is het echt. Op de foto (maar ook beetje in het echt), lijkt de gouden echt veel meer op zilver. Jammer, maar ik vind de glitters in het algemeen super mooi. Je kunt ze echt mooi als oogschaduw gebruiken, of gewoon handig voor nail-art. Echt, ik ben blij! Deze glittertjes zijn 2,29 euro per stuk. 

Ik ben echt heel erg blij met dit pakketje, er zitten super mooie producten in zoals de highlighter en de lipgloss. Deze LE is nog steeds in sommige Kruidvat filialen te koop, dus wees er snel bij als je nog iets wilt kopen. 

Ps; doe je al mee met onze winactie? Je kan 'n Catricepakketje winnen!

6 opmerkingen:

  1. Oeh, die glitters lijken me wel wat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb die glitters ook en ik vind ze echt super. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb die highlighter en glitters ook, ze zijn echt fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die glitters zijn vet! Ik hoop dat ik nog een potje in de uitverkoop bakken kan vinden. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zien er erg leuk en feestelijk uit zo met die glitters! x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...