zondag 5 februari 2012

Favorieten Januari 2012


Januari is alweer voorbij, dus dat betekend: nieuwe favorieten! Een aantal producten had ik al wat langer in mijn stash zitten, die ik opeens heel fijn vind.




Bourjois Paris Flower Perfection Foundation, een heerlijke foundation! Ik heb de lichtste kleur, die eigenlijk ietsjepietsjes te donker is. Gelukkig zie je dat nauwelijks. Deze foundation dekt lekker goed en fijn aan te brengen. Dat sponsje gebruik ik trouwens niet, dat vind ik toch niet zo fijn werken en bovendien kan je het niet echt goed schoonmaken. Deze kost 15,- 

Catrice Allround Concealer, deze concealer kent iedere beautylover wel. De beroemde Catrice concealer die al een hele tijd in hun schappen zit. Dit is mijn tweede allround concealer. Veel mensen zeggen dat je snel de pan bereikt, ik heb daar iets minder last van. Je ziet dat de donkere en de roze de pan hebben bereikt en de groene gaat de pan ook bijna tegemoet komen. Ik gebruik de roze onder mijn ogen, daarover een klein beetje de tweede van rechts en de hele linkse gebruik ik een klein beetje in mijn ooghoeken. De groene over rode plekjes en daarover de donkerste kleur weer. Dus, ik gebruik alle kleuren! Erg handig, en een aanrader. Rond de 3/4 euro.


Kruidvat Polish Remover  Eindelijk een remover met een pompsysteem. Echt heel erg handig, geen geknoei en het is zuiniger. Daarnaast is hij zonder aceton, dus nog beter voor je nagels ook. Na gebruik ruiken je handen best lekker (vind ik zelf). Dat hij niet stinkt, kan ik niet zeggen, want je ruikt die nagellakgeur alsnog. 3,50 euro.

Essence Nail art Express Dry Drops oke, weer een erg bekend product: De express nailart drops! Wat is dit fijn zeg, zoals je kunt zien is hij al bijna op. En zeker dat ik hem opnieuw ga kopen! Nadat je je nagellak heb opgebracht breng je 1/2 druppel(s) op je natte nagellak en hij droogt binnen 1 minuut. Natuurlijk moet je opletten, want helemaal 100% droog is hij nog niet. Maar, er komt een soort laagje op je nagellak waardoor hij meer beschermd is. Hij is ook best zuinig in gebruik. Rond de 1/2 euro.


Garnier Bodymilk Karitéboter  Deze bodymilk zag je laatst nog in een artikel staan, en ooohh wat vind ik hem fijn! Hij is heerlijk voedend, en maakt je huid echt niet meer droog. Ook vind ik hem lekker ruiken, dit is Karitéboter dus voor de 'zeer droge huid'. Ik moet zeggen dat ik daar niet zoveel last van hebt, maar ik gebruik hem lekker. Rond de 4/5 euro. Dus heel erg budget dus!

Kruidvat Gezichtslotion Over dit product heb ik ook al geschreven. Deze vind ik ook echt lekker verfrissend en gebruik hem twee keer per dag. Hij frist echt je huid lekker op, en ruikt een beetje mintig. Alleen vind ik de opening iets minder, hij 'giet' het er zo uit. Dus je hebt al snel te veel, niet erg; ik vind hem lekker! 1,70 euro.



88 Warm Palette Boozyshop Dit palet heb ik al een tijdje, op mijn verjaardag kreeg ik hem (november), en sindsdien heb ik hem erg vaak gebruikt! Ik gebruik hem bijna elke dag, je kan er een mooie naturel look maken, maar ook heftigere looks zijn hiermee te maken. Zoals je misschien kunt zien gebruik ik hem echt vaak. De pigmentatie verschilt wel, want bijvoorbeeld die witte kleur helemaal linksboven vind ik echt niet goed. Maar andere weer wel. Het verschilt wel, maar ik ben er echt heel blij mee! Te koop bij o.a de boozyshop rond de 17/18 euro.


Essence Lash & Brow Gel Mascara dit product heb ik ook al een tijdje. En sinds ik hem heb gebruik ik hem elke dag. Je kan hem gebruiken voor je wenkbrauwen en je wimpers. Nou gebruik ik hem alleen voor mijn wenkbrauwen, hij brengt ze goed in model en dat blijft dan ook heel de dag zitten. Erg fijn. Deze is ook al bijna op, maar hiervan koop ik ook zeker een nieuwe! De gel word niet heel erg hard, maar je voelt wel dat het erop zit. Ik heb daar absoluut geen last van, je ziet er namelijk helemaal niks van. Deze kost rond de 1,50.

De Batiste droogshampoo staat op de foto, maar hoort er niet bij. 

Dit waren mijn favorieten van de maand (Britt),  hup naar de favorieten van februari!

6 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten! Wauw, wat een prachtig palette! De Essence dry drops zijn ook zeker een favoriete van mij! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten! vooral het palette! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de Flower Perfection ook en die is echt zo fijn! Ook de browgel van Essence is een favoriet van me.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke producten! de bodylotion vind ik ook zo goed, en de dry drops behoren ook tot mijn favorieten!
    Die nagellakremoverpomp klinkt ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke favorieten, die bodylotion heb ik ook. Die is inderdaad erg fijn. De rest trouwens ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die nagellakremover gebruik ik ook, maar halfweg het flesje ging het pompje kapot.. Vond ik best jammer!
    Die wenkbrauwgel had ik nooit eerder gezien maar wil ik wel een keer uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...