dinsdag 28 februari 2012

Rimmel London I Love Lakjes


Tijdens de 1+1 gratis van de Rimmel London I Love Nagellak heb ik er twee meegenomen, de 170 Lively Lilac en 058 Lemon Drop. Kijk verder voor de swatches en mijn mening.

De lakjes hebben een normaal kwastje, wat ik wel handig vind. Liever heb ik een rond kwastje aan het uiteinde, maar dit lakt ook gewoon prima.Het eerste lakje wat ik had opgedaan was de 058 Lemon Drop. De lakjes zien er erg zomers en vrolijk uit, dat hartje maakt flesje erg leuk.
De kleur vind ik echt erg mooi, zo'n gele pastelkleur zie je niet vaak meer, en vooral niet met zo'n kwaliteit. Meestal zijn pastelkleurtjes altijd wat slechter van kwaliteit, zoals de Essence lakjes. Dit zijn twee laagjes. Ik denk dat je met drie laagjes het lakje op zijn best krijgt. 
Wel vind ik dat hij een beetje streperig lakt, wat vaak is bij pastelkleurtjes.


En dan het lakje 170 Lively Lilac, weer een mooie pasteltint die erg leuk is voor de zomer of de lente. 
Wauw, wat een mooi kleurtje! Ik hou echt van paars, en dit kleurtje is echt erg mooi. Hij lakt eigenlijk hetzelfde als de gele, dus een klein beetje streperig. En hierbij staat drie laagjes denk ik ook wel beter, maar alsnog een mooi effect.


Conclusie: Leuke goedkope lakjes, het enigste nadeel is dat ze niet optimaal dekken en ook ietsjes streperig, maar voor de rest prima kwaliteit! En zeker voor het geld, ze zijn echt niet duur. Het zijn aanraders, maar je moet er wel even tijd voor nemen omdat ze niet binnen één of twee laagjes dekken.

Deze Rimmel London lakjes zijn te koop bij o.a de Kruidvat voor 5,- per stuk.

Bezit jij al zo'n lakje?

6 opmerkingen:

  1. Dankjewel! Mooie kleurtjes trouwens. Ben wel wat meer weg van die pastel gele, heb ook nog zo'n kleur gevonden van Safari. Lekker zomers!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er mooi uit! maar zelf zou ik de kleurtjes niet nemen

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...