zondag 26 februari 2012

Who wears it better #2


Met zoveel sterren en premieres in Hollywood gebeurt het weleens dat de celebs dezelfde jurk of outfit aan hebben. Voor hun is dit meestal een mega blooper. Lees snel verder om te weten wie dezelfde jurken aan hadden:)Deze Alexander McQueen outfit werd door Jennifer (links) gedragen met een soort sandaal achtige pumps en met los haar. Terwijl Kim (rechts) de outfit met een strakke paardenstaart en lekker stoere pumps droeg
Who wears it better? Ik vind dat bij Kim de vormen beter uitkomen in deze outfit. Al staat de outfit bij Jennifer ook erg leuk. Toch ga ik voor Kim.

Een jurk met een schattige kleur. Ai! Kim Kardasion is weer gespot in dezelfde outfit, maar deze keer met Tyra  Banks. Deze jurk is een Rachel Roy.

Who wears it better? Mmh lastig! Ik vind de jurk gewoon al erg mooi, vooral de kleur. Maar zo'n felle kleur komt beter uit bij de donkere huid van Tyra. Dus ik ga voor Tyra Banks.

Ook Selena Gomez en Ariana Grande werden gespot in dezelfde jurk
Ik kon nergens vinden van welk merk de jurk is, sorry. Selena droeg de jurk bij een optreden, en Ariane bij een premiere.
Who wears it better? Ook weer heel erg lastig, maar deze keer ga ik voor Selena! Ik vind dat losse haar veel leuker staan bij de jurk. 


Deze zwart gouden jurk werd gedragen door Hilary Duff en Miley Cyrus. Hilary Duff draag de jurk met lekker nochalant haar, terwijl Miley haar, haar keurig heeft opgestoken.
Who wears it better? Ik hoef geen moment te twijfelen eerlijk gezegd. Ik vind dat deze jurk veel leuker bij Miley staat. Lekker simpel maar toch heel erg netjes en leuk<33

Who wears it better volgens jou?6 opmerkingen:

 1. Ik ga voor: Kim, Kim, Selena en Miley :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de jurk ook beter staan bij Miley :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jenifer, Kim, Ariane, Miley!
  Leuk, zo`n post kan je wel vaker doen!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hilary, Jennifer, Kim, Selena..
  leuke post!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kim, Kim, Selena, Hilary. Echt leuk zo'n artikel.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...