donderdag 23 februari 2012

W.I.C by Herôme Guatemala City 87W.I.C kennen jullie vast wel, een hele schap vol in o.a de Etos en de DA vol met mooie, prachtige kleurtjes van W.I.C by Herôme. Dit kleurtje is één van mijn zeven W.I.C lakjes.

Het potje was eerst anders, de dop en het flesje was smaller. Deze is dus vernieuwd, en ik vind deze eerlijk gezegd wel wat mooier. Vooral de dop. Deze kleur sprak mij erg aan, hij is erg mooi roze, een roze die je niet snel hebt omdat er van die mooie glinstertjes in zitten. Dit is de kleur Guatemala City 87.


Voor op mijn nagels gebruikten ik al deze lakken, een base- en topcoat van Catrice. En de bekende Essence Nail Art Express Dry Drops kwam ook weer van pas. Dan het lakken! 
Ik vind de W.I.C lakjes erg fijn lakken, maar ze zijn ook érg waterig! Misschien een beetje té. Ik vind het echt niet fijn als lakjes te dik zijn, maar hierbij druppelt de nagellak er zo van af. Handig bij watermarble, maar zeker niet met lakken. Dit lakje dekt ook zeker niet in één laagje, twee of zelfs drie laagjes heb je er zeker voor nodig. Maar resultaat is er zeker!

Zoals je kunt zien is dit een hele mooie zachtkleurige roze. Ik had al gezegd dat hij niet perfect dekt in één laagje, maar ik vind hem echt heel erg mooi! Hij is zelfs nog iets lichter in het echt, wat hem (vind ik persoonlijk) nóg mooier maakt. 


Hier zie je nog een paar (gouden?) glinsters, dat vind ik heel erg mooi van dit lakje. Lakjes zonder glittertjes of iets, vind ik ook altijd erg mooi; maar dit maakt het lakje toch wel speciaal. Erg mooi!

Uiteindelijk... een erg fijn lakje, ondanks dat hij erg dun is vind ik hem aan te raden. De prijs valt eigenlijk best mee. Dus ik ben er happy mee! 

Deze nagellak is te koop bij o.a de Etos en de DA voor 7,49 euro. Twee voor 12,50.

Heb jij een W.I.C Lakje? Zoja, wat vind jij ervan?3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...