dinsdag 20 maart 2012

Catrice LE 'Revoltaire'

 

In mei 2012 komt Catrice weer met een nieuwe LE lijn, deze heet 'Revoltaire', en ik moet je zeggen: ik ben onder de indruk!
 

Smokey Eye Palette 4,49 euro.

Wat zien deze oogschaduwpaletjes er schattig uit, zeg. En een mooi patroon op het doosje. Dit ben ik eerlijk gezegd niet gewend van Catrice, van mij betreft mogen ze dit vaker doen!

 

Velvet Matt Lip Colour 3,99 euro.

Lipsticks kunnen natuurlijk niet ontbreken, en deze keer hebben ze ook een leuke verpakking. Die bruin/rood achtige konden ze van mij part laten vervangen voor een andere kleur, maar het lijken me fijne lippenstiften!

 

Lip Brush 2,99 euro.

Dit is het product waar ik het meest benieuwd naar ben, een lipbrush! Handig om je lippenstift nauwkeuriger aan te brengen dan anders. En dan ook nog eens zo goedkoop!

 

Powder Blush, 3,99 euro.

Deze blush ziet er perfect uit, en wederom dat leuke patroontje. Wat ik erg leuk er aan vind: de kleurverloop van lichtroze naar iets donker roze. 

 

NailPolish, 2,49 euro.

De nagellak kan natuurlijk niet ontbreken bij Catrice, en wat een mooie kleurtjes weer dit keer, zeg! Dat wordt het uitproberen waard.

 C01 Innocent Toxin, C02 Attracting Camouflage, C03 Colour Bomb, C04 Colour of Honor en C05 Mission Lilac 

Ik vind deze collectie erg leuk en origineel. Van mij betreft leuker dan de collectie die daarvoor gaat verschijnen: feMALE, die vond ik zo simpel en saai. Dit maakt het dan weer erg goed, ik ga sowieso die blush halen, wat een musthave!

Deze LE komt in mei 2012 in de schappen te liggen bij o.a de Kruivat.

Wat vind jij van deze collectie?3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...