zaterdag 17 maart 2012

DeMakeup AquaClean Pads

 

Je gezicht reinigen is één van de belangrijkste dingen op beautygebied. Deze DeMakeup AquaClean pads zijn daarom ook erg toepasselijk. Benieuwd hoe ze werken? 

 

Ik vind dat het in een handige verpakking zit, met een afsluitbare opening. Erg praktisch! Dit is bij veel reinigingsdoekjes het probleem, meestal zit het in een onhandig 'zakje', wat vies kan worden.

 

Als je hem open doet, zitten de pads er zo in. Gewoon op elkaar, er zitten er 28 in één zakje. Genoeg voor ongeveer een maand.

 

 

Dit is de pad zelf, een eivormige pad. Erg grappig! Maar wat doet dit product nou precies?
Het moet dus je gezicht reinigen, het belooft ook je huid helemaal te laten stralen en weer zuiverheid te geven. Het is voor álle huidtypen, en het is dermatologisch getest, dus voor geen allergieën. De verpakking zegt dat het een stevig, katoenen pad is, en eerlijk is eerlijk: dat is het zeker. Je kan hem zeker niet zomaar uit elkaar trekken, daar is echt kracht voor nodig. 

 

Hoe werkt het? Eerst maak je de pad nat, vervolgens reinig je je gezicht met ronddraaiende bewegingen, de pad moet nu gaan schuimen. Als je klaar bent, reinig je gezicht uiteindelijk nog met water, afdrogen, en klaar! 

 

Zo ziet de pad eruit als hij nat is, hier heb ik eerlijk gezegd wel wat teveel op de pad gedaan. Dat doe je echt al snel. Als ik de pad op mijn gezicht doe, druppelt het ook af en toe. Dat vind ik zelf echt vervelend, want als je net iets teveel op je pad doet dan druppelt het meteen.

 

Ik heb het even ook op mijn hand gedaan, zodat je de schuim kan zien. Zoals je kunt zien, er komt bijna geen schuim vanaf... terwijl ik juist had verwacht dat er wel wat meer schuim vanaf kwam. Nadat ik mijn gezicht er mee heb gereinigd en afgedroogd, voelt mijn huid wel lekker schoon, zacht, en fris aan. Dus, ik vind het wel fijn werken!

Conclusie: Echt een fijn product, ook al moet je uitkijken dat je niet teveel water op je pad doet. Ook komt er niet echt veel schuim vanaf, maar dat is eigenlijk niet zo'n probleem, want na afloop heb ik dus wel een heerlijke huid!
Deze pads zijn gewoon in de drogisterij te koop voor 3,99 euro.

3 opmerkingen:

  1. Het lijken me erg fijne doekjes!
    Liefs Manon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die heb ik al zo vaak willen kopen! Volgende keer ga ik aan je review denken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...