vrijdag 9 maart 2012

Essence Nail Fashion Stickers

Misschien had je op twitter al gelezen dat ik deze Gel Stickers van Essence aan het uitproberen was. En, hier is de review! Lees dus snel verder.

Essence Studio Nail Line heeft veel van nail art en spulletjes om je nagels te verzorgen. Deze Nail Stickers lagen nieuw in het assortiment en ik wilde ze heel graag proberen. Ze hebben deze stickers in 3 a 4 verschillende stijlen.


Aan de binnenkant staat op een fijne makkelijke manier beschreven hoe je ze moet aanbrengen. Bij de beschrijving staat dat ze snel en makkelijk aan te brengen zijn. En dat klopt! In het begin is het even passen en meten om te weten welke maat je op welke nagel moet plakken, maar daarna ben je zo klaar.
Wat heel belangrijk is, is dat je ze precies afknipt. Als je dat niet doet en de sticker iets langer is dan je echte nagel zijn de stickers zo los, en worden ze al gauw lelijk.


Ik had twee varianten gekocht. Deze is met panterprint, hij is er leuk. Hij geeft ook echt een soort gel nagel effect, wat heel erg mooi is. De Nail Stickers blijven goed zitten.  Ik vind deze panter variant wel het leukst. Ze zijn lekker stoer ;).
Dit is de andere variant, deze is wat chiquer.  Deze kan je misschien beter aanbrengen met een vrolijk lakje er onder. Je ziet bij deze sticker beter dat het echt stickers zijn.  


Conclusie: Ik ben erg tevreden over de nail stickers. Ze blijven lang zitten, zo rond de 3 dagen blijven ze erg mooi. En ze zijn ook lekker goedkoop. Zeker aan te raden!

Ze zijn te koop bij de Kruidvat en kosten 1,99 euro.

Heb jij de Essence Nail Stickers al geprobeerd? 

6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke stickertjes! ;D
  xo'Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow vooral die eerste vind ik erg leuk! Netjes aangebracht ;) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die onderste stickers vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...