donderdag 12 april 2012

Oriflame Wonder Liner

Laatst was er weer een Oriflame Beauty Party. Ik heb er niet veel gekocht maar wel deze eyeliner. Sinds een maand geleden is dit echt een vast product in mijn dagelijkse make-up routine. Lees snel verder wat ik er van vind!Ik er helemaal fan van! Ik hou er wel van, van een zwart lijntje rond je ogen. Maar ik was er nooit echt goed in. Maar met deze eyeliner van Oriflame gaat het super!Het kwastje is erg fijn. Zoals je misschien kan zien is hij schuin afgesneden. Op deze manier kan je gemakkelijk een dik en een dun lijntje maken. Het is niet echt een kwastje, meer een soort rubber. Zoals ik al schreef was ik niet erg goed in het maken van een perfect. mooi en strak lijntje. Ik heb het met deze eyeliner geleerd! Op deze foto kan je het goed zien. Een dun en een dik lijntje. Het is een erg klein potje, er zit namelijk maar 2,5 ml. in. Wat ik wel erg onhandig vind is dat er niet echt een beschrijving of zo iets op zit in het Engels of Nederlands. Want je moet het flesje erg goed schudden voordat je hem voor de eerste keer gebruikt. En dat wist ik dus niet. Dus bij deze: schudt het flesje goed voor gebruik!

Maar het komt er dus op neer dat ik erg tevreden ben over dit product! En als je dus een Oriflame beauty party heb is dit zeker een aanrader.

Heb jij al iets van Oriflame?

5 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit, lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben binnenkort ook een Oriflame party, ik zal eens kijken want ik ben ook niet goed in die lijntjes maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er nog niets van maar het komt wel,
  Als je nog meer tips hebt van Oriflame hoor ik het graag :)
  http://dailychoicebot.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ps even een beauty tip ! Morgen en over morgen 1+1 gratis make-up shoppen bij het kruidvat!
  http://dailychoicebot.blogspot.com/
  Voor meer informatie mijn blog hihihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Wij hebben er even een aankondiging van gemaakt, haha :)!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...