dinsdag 8 mei 2012

Battle: Rimmel London VS. Elf Eyeliner


Weer een battle! Dit keer een eyeliner van Rimmel London en een eyeliner van Elf. Welke is het beste?
De Elf eyeliner had ik al een tijdje en de Rimmel London eyeliner heb ik pas geleden gekocht. 

Uiterlijk: Qua uiterlijk vind ik het moeilijk om te kiezen, ze lijken namelijk erg veel op elkaar. Toch kies ik voor Rimmel London omdat je beter kan zien wat de inhoud ect. is. Het is dus duidelijker.

Gebruiksgemak: Het uiteinde van de kwastjes lijken ook op elkaar, maar die van Elf is ietsjes smaller. Dat vind ik dan ook meteen veel beter om vast te pakken, zo werk ik dus handiger.Kwastje: Het kwastje van Elf is een normaal soepel kwastje, die van Rimmel London is hard. Mij leek dat harde kwastje juist veel handiger, maar als ik moest kiezen ga ik nu toch die van Elf. Als ik mijn eyeliner opdoe met die van Rimmel komt er geen vloeiend lijntje omdat ik telkens tegen mij wimperrand kom. Met die van Elf heb ik daar geen enkel probleem mee. Mijn voorkeur gaat qua kwastje naar die van Elf.
Pigmentatie/Houdbaarheid: De pigmentatie van Rimmel London is ietsjes beter, en ook meteen de houdbaarheid. Als je een paar keer wrijft over de eyeliner van Elf is het al snel weg, maar bij die van Rimmel London is dat minder snel zo. 

Prijs: De prijs van Elf is maar één euro, maar die van Rimmel London is zeker 8 euro. Dat vind ik het niet waard omdat ik echt niet goed kan werken met het kwastje. Daarbij wint Elf dus.

Verkrijgbaarheid: Zoals de meeste van jullie weten kan je Elf alleen krijgen bij hun webshop. Rimmel London is dus beter verkrijgbaar o.a in de drogisterijen. 


Winnaar: Elf! Goedkoop hoeft zeker niet slecht te zijn. Met deze eyeliner kan ik gewoon beter mee werken. Jammer dat hij met een paar keer wrijven eraf gaat, maar ik denk niet dat je bewust in je ogen gaat wrijven. Als je niet wrijft, dan blijft hij gewoon zitten! En dat voor zo'n prijsje. 

Elf is te koop bij hun webshop voor slechts één euro.
De Rimmel London eyeliner is o.a in drogisterijen te koop voor 7,95 euro.
3 opmerkingen:

  1. Zelf heb ik nog niks van dat merk ik ga zeker op de webshop kijken !!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk!, wel jammer dat elf alleen via internet te koop is.
    http://www.lifelikenaomi.blogspot.com/ <:)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...