zondag 6 mei 2012

Essence Fruity Collectie


Al een tijdje ligt de LE van Essence: Essence Fruity in de winkel. Laatst kwam ik in de Kruidvat en heb ik een paar dingetjes meegenomen. Door de 1+1 gratis actie van de Kruidvat op nagelproducten kon ik de fimo's en de lakjes natuurlijk niet laten liggen. 
De lakjes van deze collectie hebben jammer genoeg niet echt een naam die er duidelijk opstaat. Dit is een lichtgele kleur. Mij leek het al niet echt een goed dekkende lak te zijn en ik heb ook gelijk.
Dit zijn denk ik ongeveer vier laagjes en dat vind ik gewoon veel voor een lakje. Eén laagje zie je nauwelijks en bij twee komt er al meer een gele kleur. Jammer! Maar het was ook te verwachten.


Dit lakje leek me erg apart door de glitters, maar ook wel het meest mooi. Ik was dus erg benieuwd.
Wederom dekte dit lakje ook niet zoals ik wou, maar het resultaat is er! Ik vind de glitters die er door heen zitten erg mooi en straalt echt zomers uit. Wat een lief en leuk kleurtje, zeg! 


Op het eerste gezicht lijkt mij dit zo'n mooi lakje! Echt een perfecte peach kleur, dit is echt een fruitkleur!Ook dit lakje dekt niet meteen en dat vind ik wel een nadeel. Maar oh, wat is dit lakje mooi! Ik vind het echt een hele mooie kleur, en natuurlijk ook erg zomers. Dit is toch zeker een favoriet ondanks de slechte dekking. Alle lakjes zijn per stuk 1,80 euro.


Fimo's! Wie kent ze niet? Fimo's zijn in de normale winkels niet te koop en daarom vind ik het erg slim van Essence dat ze fimo's in hun LE hebben gestopt. Ik wou al lang fruit fimo's, maar heb ze heel de tijd toch niet besteld.
Dit zijn gewoon leuke fimo's en er zit ook nog eens een handige lijm bij. Deze fimo's zijn twee euro.


Een lippenbalsem, ik heb er al zat, maar wou hem toch meenemen.


En eigenlijk meer om de kleur, wat een knalkleur, dacht ik. Ik wist wel dat de pigmentatie veel minder zou zijn omdat het een lippenbalsem is, maar dit vind ik wel jammer...


Dit zijn een paar vegen over elkaar en ik krijg er echt niet meer van af. Op je lippen is het nog tien keer minder te zien, of te wel: je ziet er bijna niks van. Dit vind ik erg jammer omdat ik dacht, dat hij wel beter was. Wel ruikt en smaakt hij heerlijk! Lekker zoet, echt heel lekker. Toch jammer van de pigmentatie, maar voor een lippenbalsem tussendoor is hij wel gewoon fijn. Deze kost 1,99 euro.

Dit zijn de producten die ik had gekocht van de Essence LE Fruity. Als goed is ligt hij nog in de winkel, dus hurry up als je nog iets wilt halen!

Heb jij iets van deze collectie?

9 opmerkingen:

 1. ik vind het een mooie collectie! maar bij mij is hij er niet meer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt leuke productjes! ik volg je trouwens via bloglovin, volg je me terug? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het roze lakje ook, maar ik ben er niet zo heel erg tevreden mee eigenlijk. Ik heb ook die fruit dingetjes om erop te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie collectie! Lekker zomerse kleurtjes hihi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spulletjes heb je gekocht, ik heb zelf alle lakjes & de fruity fimo's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is die fruity collectie nu nog in de winkel?
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...