dinsdag 15 mei 2012

Little Diva Bodylotion


Misschien heb je de collectie in de DA wel eens gezien: Little Diva. Het is een best prijzig merk, maar het ziet er zo leuk uit! Ik heb deze bodylotion thuisliggen en vond het wel eens tijd voor een review.

De verpakking vind ik wel wat luxe uitstralen, erg mooi. De kleine details maken het zeker af.Echt een heel lief hartje fleurt heel de verpakking mooi op. Ook de tekst 'Little Diva' vind ik mooi. Dus de verpakking is zeker geslaagd, maar nu nog de inhoud.


Het heeft een roze kleur bij de opening, lief!Het is gewoon wit, wat ik al verwachtte. Als je goed kijkt zie je nog een aantal sporen van de bodylotion als ik hem heel goed heb uitgesmeerd. Balen! Ik vind dit soort bodylotions nooit echt heel bijzonder... hij is vettig dus je kunt niet meteen je pyjamabroek aandoen als je je benen bijvoorbeeld hebt ingesmeerd. Dat vind ik jammer! En dat terwijl de verpakking zo lief is. Ik moet wel zeggen, als je een hele droge huid hebt is dit juist handig. Zo kan het goed intrekken in je huid, maar of dat hij echt iets toevoegt? Ik weet het niet.

Conclusie: Ik heb betere bodylotions gehad, maar het is niet de slechtste. Hij is wel heel vettig en als je teveel pakt, zit het overal. Door de verpakking komt al snel veel product uit de verpakking, wat ik jammer vind. Voor de prijs zou ik hem zeker laten liggen. Niet echt een aanrader dus, maar de verpakking vind ik nog steeds erg leuk!

Deze bodylotion is 7,95 euro en is te koop o.a in de DA.

Heb jij al iets van deze collectie?

3 opmerkingen:

  1. Jammer dat hij niet geweldig is. De verpakking is op zich wel leuk! Alhoewel ik het niet zo heb met dat Diva en zo. xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Duur voor wat je krijgt. Maar wel leuke verpakking haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel erge leuke verpakking!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...