vrijdag 11 mei 2012

My Favorite Blue Polishes


Ik weet niet wat ik heb, maar ik ben de laatste tijd helemaal weg van de kleur blauw. Ik heb er dan ook veel van in mijn kast hangen. En zo'n outfit match je dan leuk met een blauw lakje.
Vandaar dit favorieten artikel, nieuwsgierig waarom dit mijn favorieten zijn? Lees dan snel verder.


Ik begin met deze twee mini lakjes. De wat turquoise kleur van OPI komt uit de Nicky Minaj collectie. Ik heb alle vier de lakjes. Ze zijn erg klein en te vergelijken met een snoep hartje. Maar toch heb ik hem ardig wat keertjes gebruikt. Het Etos Effect lakje is een marine blauw kleur, super mooi! Er zit ook nog een soort glans in, ik weet niet zeker of je dat op de foto goed kan zien.

Hier heb ik ze op! Van links naar rechts: Etos-OPI-Etos-OPI. Het OPI lakje lakt wel iets streperig maar als eind zie je daar gelukkig niet veel van. 

Over de Rimmel lakjes heb ik al vaak positieve artikels geschreven. Ik vind de kwastjes echt mega fijn! De donker blauwe lak past perfect bij een echte denim look, en hij heet: 425 My Denim. En de pastel blauwe geeft een erg schattige uitdrukking en heet: 420 Aqua Cool.

En hier heb ik de lakjes weer op! hihi.
Van links naar rechts: Aqua Cool-My Denim-Aqua Cool-My Denim. Ik heb over deze lakjes niks te klagen, ik vind ze geweldig! Ze lakken fijn en drogen snel en ook erg belangrijk ze chippen niet snel.

En twee Catrice lakjes. De Catrice lakjes staan er om bekend dat ze goed zijn. En dat vind ik ook! Ze zijn lekker budget, maar ze leveren wel een goede kwaliteit. De blauw groene kleur heet: Am I Blue Or Green? Zelf vind ik dit een hele toepasselijke naam. Het rechter lakje is een echt blauwe kleur, hij heet: Blue Cara Ciao.

Ik vind deze echt prachtig! Vooral ''Am I Blue Or Green?'' vind ik leuk. Ze lakken gelukkig niet streperig. En het Blue Cara Ciao lakje heb ik zeker een jaar en hij doet het nog super goed.

Dan nog twee effect lakjes. Eentje van Essence en hij heet: Glem In Blue. Het is een metallic kleurtje met een mooie zilveren glans. Het Hema lakje heb ik ook al aardig een tijdje. Ik had hem ooit voor kerst gekocht. Het een mooi donker blauw lakje met fijne glittertjes. Hij heeft geen naam.

Zo, hier heb ik ze op! Het Essence lakje is iets streperig maar dat is meestal blij die metallic lakjes. De fijne zilveren glittertjes in het Hema lakje zijn wat groen vertekend in de foto, maar ze zijn echt zilver.
Van links naar rechts: Essence-Hema-Essence-Hema.

Wat is jouw favo blauwe lakje?

3 opmerkingen:

  1. Mooie lakjes! Ik hou van blauwe lakjes :-)
    vooral die van catrice vind ik mooi <3
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blauw vind ik altijd wel leuk op je nagels. Ook altijd makkelijk met een spijkerbroek of zo. Ik vind die van essence trouwens mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw leuke blauwe lakjes.
    OPI is supermooi
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...