woensdag 13 juni 2012

EK Nails 

Wil jij iets speciaals doen voor Nederland? Wat dacht je van een leuke nailart! Wij hebben wat leuke nailarts opgezocht. Dus kijk snel verder!

Ik begin met deze super leuke nailart! Ik heb hem gevonden op de site 'I'm Kelly'. Ik vind deze erg leuk door het doeltje dat op de wijsvinger zit.


Deze vind ik pas origineel! Echt super leuk! Jouw voorspelling op je nails. Deze grappige nailart komt van de site 'Eyepolish'. Als je wat wilt weten over nagels, of ben je opzoek naar leuke nailarts, dan moet je even langs bij deze site.


En dan nog een EK nailart van 'Eyepolish'. Deze is erg simpel, maar ook erg leuk.
Je kan op de site kijken hoe deze nailart is gemaakt! Lekker handig natuurlijk hihi.


Nog een leuke nailart! Ik heb deze EK nailart gevonden op de site 'Beauty Nails Fun'.  Op die site kan je ook zien hoe deze nailart stap voor stap gemaakt is.


Zelf heb ik ook nog iets geprobeerd. Lekker simpel met gouden glittertjes, niet echt bijzonder dus, hihi. Ik moet zeggen dat ik hem minder leuk vind dan die andere nailarts!


De voetballen zijn in! Ook deze is weer erg leuk. Zoals je op de foto kan zien, heb ik deze nailart gevonden op 'Beauty Ill'.

Ik hoop dat je wat insperatie hebt opgedaan, en een super leuke EK nailart kan maken. Ik vind ze zelf allemaal super leuk.

Met al deze leuke nailarts moet Nederland toch wel winnen? Hup Nederland Hup!

Wat vind jij van de Ek nailarts? 

6 opmerkingen:

 1. Die van eyepolish is echt supervet!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie NailArts staan er tussen! En leuk dat jullie de mijne hebben gebruikt! :)
  Toevallig dat Helen en ik bijna dezelfde nagels hebben gemaakt zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De andere nail arts zijn ook super leuk bedacht :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...