woensdag 6 juni 2012

Try out: Honing & Yoghurt masker


Na veel dingen over 'het honing-yoghurt masker' gehoord te hebben, besloot ik ook maar eens een maskertje te maken. Een masker van honing én yoghurt... ik was benieuwd!

Dit masker zou je huid heerlijk zacht maken, en het yoghurt zou je poriën verminderen. Ik was erg benieuwd of dit echt zo zou zijn... dus ik ging beginnen!


Wat heb je nodig? 
-Honing
-Yoghurt
-Eetlepel
-Bakje
-Eventueel een kwast om het aan te brengen.


Eén eetlepel yoghurt, je kan trouwens altijd meer nemen, maar dit is meer dan genoeg.


Honing! Hiervan moet je ongeveer ook één eetlepel nemen. Ik heb er trouwens twee gedaan, omdat ik het anders te weinig vond.  Wat ziet dat er trouwens lekker uit...


Daar gaat de honing!


Mix, mix, mix.


Het is érg vloeibaar! Dus een beetje moeilijk aanbrengen.. haha!


Het uiteindelijke masker. Aparte kleur.


Ik met het masker op

Het masker is doorzichtig en kleeft erg door de honing. Ook vind ik het niet zo lekker ruiken... de mix tussen honing en yoghurt, nee, bleh. Ik heb hem zo 20 minuten erop gelaten en het masker wordt een klein beetje harder. Niet heel erg, want het kleeft nog steeds. Ik haalde het masker af met een lauw washandje, dat is beter dan koud water omdat het zo kleeft. En het resultaat? Een hele zachte huid! Ik meen het, van geen enkel masker krijg ik zo'n zacht huidje! Het is gewoon raar! Mijn vette huid is ook meteen weg. Jeej!

Dus..? Een hartstikke fijne DIY! Makkelijk met honing en yoghurt en zo gemaakt! Dit ga ik dus zeker vaker doen, want het is great! Mijn poriën zijn zelfs zacht (wat? Ja!). Rond mijn neus had ik een paar poriën, en die zijn zo goed als verdwenen. Een paar andere zitten er jammer genoeg nog wel, maar ze zijn zeker verminderd! Het nadeel is dat het kleeft en dat het niet zo lekker ruikt, maar ach... je huid krijgt er wel een opkikker van ;). 

Heb jij dit masker al geprobeerd?

5 opmerkingen:

 1. Dat ga ik echt een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik probeer vaak maskertjes uit, dus dit MOET ik ook een keer prober! hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maskertjes zijn echt leuk om te maken! :D I love haha. Ik kende het receptje van deze al, maar had het nog nooit geprobeerd..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik kende het recept al wel, maar ik had het ook al een keer geprobeerd, alleen bij mij druipte het een beetje van mijn gezicht af. kijk op mijn blog voor meer maskers! http://dutchbeauty-blog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze heb ik wel eens gedaan met een vriendin. Maar ik werd zo misselijk van de honinglucht dat ik het er meteen weer afhaalde. :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...