vrijdag 13 juli 2012

Who Wears It Better #5


Een nieuw deel van Who Wears It Better! Dit keer hebben we weer een hoop leuke looks voor jullie om deze vraag te beantwoorden: 'Who wears it better?!'




Shantel VanSanten en Vanessa Minnillo

Een mooi zalmkleurig jurkje, het past perfect bij beide dames. Ik vind dat Vanessa haar schoenen beter heeft afgestemd aan haar kleding, want bij Shantel zie ik geen rood of zwart voorbij komen. Omdat dit jurkje goed te combineren valt, staat het prachtig bij beide haarkleuren. 

Who wears it better? Persoonlijk gaat mijn voorkeur toch uit naar Vanessa Minnillo. Het jurkje past perfect bij haar huidskleur.


Kourtney Kardashian en Ashley Tisdale

Persoonlijk is een dierenprint niet echt mijn favoriet, mits het niet té wordt. En dat is hier wel het geval. Bij Kourtney vind ik het erger dan bij Ashley, zij heeft namelijk haar schoenen ook nog eens meegenomen en die zwarte panty maakt het er ook niet minder op. Hij lijkt ook niet echt leuk te vallen bij Kourtney, duidelijk wie hier het beste draagt!

Who wears it better? Ashley Tisdale is het voor mij zeker. Omdat zij verder voor een neutrale look heeft gekozen, maakt het er veel minder ordinair door. 


 Rachel Bilson en Rosie Huntington-Whiteley
Een leuk jasje, vind ik zelf. Het jasje maakt heel de outfit van beide dames meteen een stuk chiquer. Rachel mocht van mij die tas (of clutch?) weglaten, het matcht niet en ik vind zelf het tasje niet echt mooi. Bij Rosie vind ik het een stuk mooier staan. Al ging ik toch voor leuke hoge pumps.

Who wears it better? Rosie! Het is in het geheel een mooiere combi, zij heeft er echt over nagedacht. Tenminste, zo lijkt het wel!


Blake Lively en Beyoncé


Een gewaagd jurkje! Beyoncé draagt het jurkje op een gastconcert van Alicia Keys en Blake draagt het jurkje op een première. Een verschil! Ten eerste vind ik Beyoncé er erg goed uitzien in dit jurkje. Het past perfect bij haar figuur en haar benen. Ook haar huidskleur is goed meegenomen. Bij Blake mis ik dat een beetje, hij staat haar wel prima.


Who wears it better? Beyoncé vind ik duidelijk het jurkje beter dragen, die gave schoenen eronder maken het natuurlijk helemaal af! Bij Blake vind ik die schoenen er totaal niet leuk bij staan, maar misschien kan dat komen doordat het puntige schoenen zijn. Daar hou ik zelf nooit zoveel van.




Paris Hilton en Stephanie Pratt


Een prachtige jurk, vind ik zelf! Bij Paris valt het meteen op dat het beter uitkomt omdat ze langer is, het jurkje zit daardoor wat strakker. Ik vind wel dat Paris beter geen zware make-up op moest doen, zoals de rode lippen. De outfit is natuurlijk al een beetje 'zwaar', met die grote hakken en met de rode lippen maak je dat nog erger. Bij Stephanie heb je dat niet, en dat vind ik wel wat mooier staan.


Who wears it better? Paris, door haar figuur vind ik het jurkje mooier staan. Die ringen staan er ook zo leuk bij, vind ik zelf.


Dit was de 'Who wears it better' van deze keer! 


Wat vind jij, who wears it better?

6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...