woensdag 8 augustus 2012

Mega Vakantie Shoplog!


Ik ben nu net een tijdje terug van vakantie, en ik heb aardig wat geshopt. Daarom een best grote, zeg maar mega, shoplog. Klik snel op 'lees meer' als je wilt weten wat ik allemaal heb geshopt.

Dit is niet echt een bijzondere aankoop, wel ben ik er erg blij mee. De Skin Finish Compact Powder van Catrice heb ik in de sale mee genomen. Het is een simpele poeder, maar werkt nog aardig goed. Het paletje van Essence wilde ik al een tijd, en eindelijk ik heb hem! Het is een lekker budget paletje met nog een goede kwaliteit ook.

De Catrice poeder kostte 4,00 euro, maar was in de sale 2,00 euro.
Het paletje van Essence in 02 Long Beach kost 3,95 euro.


We gingen naar de Zwarte Markt (Bazaar) en daar had ik een paar leuke make-upjes gevonden! Ten eerste een L'Oreal Paris mascara: de Volume Million Lashes. Daarnaast een Make-up Studio losse oogschaduw poeder. Hij was tweedehands, maar ongeopend. Het is een mooie zilveren kleur.

L'Oreal Paris Mascara voor 6 euro.
Make-up Studio oogschaduwpoeder 1 euro (rommelmarkt). 


Ook bij de Bazaar was er een winkel die heette: 'Neeltje Jans'. Deze winkel had een aantal producten van de Etos die uit het assortiment werden gehaald, deze waren hier dus erg goedkoop en kocht ik twee gezichtssponzen. Daarnaast een Yves Rocher drie minuten masker.

Etos Gezichtssponzen 0,50 cent per stuk.
Yves Rocher Masker 1 euro.


Toen we op vakantie waren hebben we een erg leuk uitstapje gemaakt naar Brugge. Dit is een erg mooie stad met ook best veel winkels. Ik kon het natuurlijk niet laten om The Body Shop binnen te lopen. Ik kwam de winkel uit met drie erg leuke bodybutters in de geuren: Shea, Moringa en Mango.

Deze zijn 5 euro per stuk, maar ik had er 3 voor 10 euro. I like :).


In het schattige dorpje Veere had je een klein winkeltje met allerlei soorten hand crèmes. Ik ben helemaal weg van de geur kokos dus daar had ik er eentje van mee genomen. Ook had ik nog een leuke lippenbalsem van The Body Shop gevonden. Hij is erg voedend en geeft ook nog eens een subtiele kleur af.

Hand crème voor 3,95 euro.
The Body Shop Lippenbalsem 1 euro. (Rommelmarkt again)


Wederom bij een rommelmarkt heb ik twee nail-art stempelplaatjes gekocht.
Ik vond de nailstickers & 1 lip tattoo een hele grappige aankoop. Toen ik bij de Intertoys kwam, zag ik dat ze meerdere beautyproducten hadden. Dit product viel me meteen op en nam het mee, hier komt later nog een artikel over.

Twee nail-art stempelplaatjes voor één euro.
Nailstickers & 1 Lip tattoo voor 2,99 euro.


Zoals je kunt zien heb ik aardig wat lakjes gekocht deze vakantie. Ik begin met de twee Essence lakjes, ze waren allebei in de sale en dat is natuurlijk erg leuk! Mijn laatste aankoop op de rommelmarkt was de Inglot nagellak, deze was ook ongebruikt en lekker cheap. De twee neonkleurtjes zijn een mooie toevoeging aan mijn nagellakstash, ik had nog geen neonkleurtjes en deze konden natuurlijk niet ontbreken. De één is van Safari en de andere van een onbekend merk. Als allerlaatste een OPI lakje, het is inmiddels een beetje traditie geworden, maar iedere keer als ik in een grote stad loop neem ik een OPI lakje mee.

De twee Essence lakjes waren 0,65 cent in de sale.
De gele neonlak was 2 euro en de groene lak 4 euro.
Het Inglot nagellakje was 1 euro.
De OPI lak was 13,95 euro.


Ik ben dol op sieraden en kan er dan ook niet genoeg van hebben. Bij de C&A heb ik twee paar oorbellen gekocht. De zwarte hangers waren met korting en de strikjes vond ik gewoon erg schattig.  De parel armbandjes waren ook beide in de sale, zulke armbandjes kan je met alles combineren. De andere armband is van de Kruidvat. Ook had ik al een tijdje geen horloge meer, dus heb ik voor een lekker budget prijsje een horloge gekocht. 

Zwarte hangers in de sale voor 1 euro en de strikjes voor 4,95.Toch nog kleding gekocht in de vakantie! Ik had in juli aardig wat geshopt en dat heb ik ook laten zien. Ik had me stiekem voorgenomen om geen kleding meer te kopen, maarja... toen ik dit zag, kon ik me niet inhouden. Bij de Newyorker in Utrecht hadden ze een paar leuke topjes, dus ik heb ze gekocht. Daarnaast een riem bij de H&M, omdat ik er een nodig had en een bruine riem vind ik toch nog het leukste.

De topjes bij de Newyorker kostte 4,95 en 2,95 euro, koopje dus!
De riem bij de H&M kostte mij 7,95.
 

Nu wordt het leuk! In Utrecht heb je een klein winkeltje met allerlei Amerikaans snoepgoed. Ik zelf wist dit nog niet, totdat ik er langs liep. In de etalage stonden allerlei bekende merken van Amerika. Ik ging snel in de winkel kijken en tot mijn verbazing zag ik allerlei snoep dat bekend was van bijvoorbeeld sweettasty.nl! Ik heb meteen even ingeslagen.
Als eerste Wonka, ik zelf had al een keertje Nerds van Wonka op en ik vond ze erg lekker én verslavend. Daarom kocht ik een groot pak met Nerds. Giant Sweettasts leek me ook lekker en nam het mee, als laatste van Wonka Winger Gummies.

De Nerds waren 3 euro, de Giant Sweetarts 1,50 euro en de Winger Gummies 2,50 euro.De Milka reep van Oreo is als enigste niet bij dit zaakje gekocht, maar gewoon bij de Jamin. Ik zag deze reep en nam hem eigenlijk direct mee. Ik heb hem al op en hij is echt heerlijk! De Reese's Peanut Butter Cups zijn ook erg populair in Amerika, ze hadden er heel erg veel en ik nam er meteen twee mee. Als laatste 'snoepproduct' een Bubblicious kauwgom in de smaak Grape. Ben erg benieuwd!

De Milka reep in Oreo smaak kost 2,25 euro.
De Reese's Peanut Butter Cups kost 2,95 euro en de Bubblicious kauwgom 1,50 euro.Als allerallerlaatste de Coca Cola Vanille! Hier ben ik zó ontzettend benieuwd naar! Hij kostte mij 1,50 euro. 

Dit was mijn vakantie shoplog. Ik heb aardig wat geshopt deze vakantie én de vakantie is nog niet eens voorbij!

Wat heb jij allemaal al geshopt in deze vakantie? 

Sorry voor de wat wazige foto's, met het slechte weer is het nogal lastig om mooie foto's te maken :(

8 opmerkingen:

 1. Ik heb nog niks gekocht, maar dat komt nog wel :p ik ga eind deze maand op vakantie. Maar die topjes zijn super leuk vooral de linker en de sieraden met schattige strikjes. Je hebt veel gekocht, maar wel allemaal leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik drink ook heel graag Cola vanille, jammer dat het zo moeilijk te verkrijgen is!
  Liefs, Jae

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke shoplog! Ik krijg gelijk trek van al dat snoep, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pay fοr ΙtOf сourѕe, it is imρortant to try free dating and jοin uѕ!

  There аre manу thіngs have changеd.
  This iѕ becausе hе -->refuseԁ tο marry Ιnԁran,
  shе has one or moгe cоmplicatеd.
  my webpage: free dating

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Υоu havе now emergеd prοducing raspbеrry
  ketones ρrοԁucts fοr health соuld be drink during
  the massage is a diet for tοo much or whаt the Dг.
  A heаlthy Raspberry Ketones prοgram.
  Υou аre cheatіng is уourself. I ωеighеd arounԁ 180 poundѕ," they are about 80 minutes.

  Feel free to visit my site ... http://4Ketonemetodeath.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Perhаps ωith the help of leading seаrch engineѕ that уou are a nеwbie, or hotmail.

  Anԁ staгted Freе Dating befoге, but reаlly loοk your best friend.
  Ӏf yοu would like to gеt mоre matches who уou can start out by just being honest.


  Αlѕο visіt my homepage;
  Dawfa.Com
  my page > colnotion.Com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...