donderdag 13 september 2012

Groupon.nl


Misschien heb je er al wel eens van gehoord, maar vandaag een artikel over Groupon.nl. Dit is een site waar je een dagje uit of een lekker etentje met korting kan kopen. Dit klinkt goed, meer weten lees dan snel verder!
Maar hoe werkt Groupon?

Groupon bied een groot aantal activiteiten -waaronder natuurlijk beauty- die je kan kopen met lekkere korting. Zodra er een bepaald aantal mensen de deal hebben gekocht kan hij door gaan. Het leuke is, hoe meer mensen hoe hoger de korting! Als er niet genoeg mensen de deal hebben gekocht kan  hij ook niet door gaan. Dan word er geen geld van je rekening geboekt. Tip: Zorg dat er genoeg mensen van de deal afweten, of ga met een grote groep vrienden. Zo weet je bijna zeker dat de deal door gaat.

Op dit moment lopen weer een aantal leuk aanbiedingen, bijvoorbeeld deze hierboven. Een mooi horloge met maar liefst 51 % korting! Zo lopen er natuurlijk nog veel meer, dus het is een kijkje nemen waard. Meld je aan om alle leuke deals in je mail te ontvangen, zo hoef je er geen meer te missen.Zoals ik al zei kan je ook een leuk avondje weg, naar het circus bijvoorbeeld!Dus wil je nog steeds een leuk avondje uit, of iets anders doen? Kijk dan snel op www.groupon.nl !

Had jij al wel eens wat van Groupon gehoord?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...