woensdag 10 oktober 2012

Opgemaakt | September


Het opgemaakt artikel zou deze week online komen, iets later dan normaal, maar hier is hij dan! Met vele producten die ik weer heb opgemaakt. 

Vijl | Essence Nail Polish Corrector Pencil

De vijl die ooit in een manicure setje zat is helemaal dood. Ik heb hem al een tijdje, maar je kunt je nagels er op geen enkele manier meer vijlen. Deze is dus gewoon 'opgemaakt'. 
Daarnaast een corrector pencil van Essence, helemaal op! Hij was best fijn en erg handig.

Re-buy? De vijl koop ik natuurlijk niet meer opnieuw, hij zat bovendien in een setje, maar was ook niet van super goede kwaliteit. De corrector pencil zal ik gerust opnieuw kopen, omdat het toch een handig product is. Maar een wattenstaafje met wat remover erop lukt ook!


Maybelline New York One by One Volume Mascara | Hema Eyeshadow Base

Een fijne mascara heb ik opgemaakt! Naja, opgemaakt.. hij moest weg want ik had hem alweer drie maanden. Dat gaat snel! Daarnaast de Hema oogschaduwbasis die helemaal op was gedroogd. Heel erg irritant van die basis, hij droogt érg snel uit en dat is zonde.

Re-buy? Die mascara koop ik het liefst weer opnieuw. Hij klontert niet en hij is gewoon ontzettend fijn. Maar de oogschaduwbasis van de Hema laat ik voortaan liggen, een product die zo snel opdroogt is gewoon niet fijn in gebruik en nog eens zonde van je geld ook. 


Catrice Allround Concealer

Ik heb inmiddels alweer een nieuwe gekocht, maar zo zag mijn Allround concealer van Catrice eruit. De roze is zoals je kunt zien helemaal op. Daarnaast zijn de andere kleuren nog wel bruikbaar, maar mijn belangrijkste kleur roze was op. Voor de rest zag hij er toch niet meer zo goed uit en de verpakking ook.

Re-buy? Zeker weten!


Andrélon Care&Repair crème | Schwarzkopf haarmasker

Zoals je misschien al had gelezen was één van mijn opmaakdoelen de Andrélon Care&Repair crème. Grappig genoeg zat er niet meer heel veel in en heb ik hem helemaal opgemaakt. Daarnaast nog wat voor je haar, een haarmasker van Schwarzkopf. Ergens bij gekregen, maar vind hem niet zo fijn.

Re-buy? Beide producten zou ik niet zo snel opnieuw kopen. De Care&Repair crème van Andrélon verdient nog wel een kans omdat het wel lekker in je haar is na het douchen. 


Batiste Dryshampoo

Jawel, wéér een droogshampoo van Batiste erdoorheen versleten! Ik vind ze erg fijn en gebruik ze ook regelmatig. Nu ben ik dus bezig met mijn oudere versie van Batiste, die in mijn opmaakdoelen staat. 

Re-buy? Jep! Heel fijn is deze, want hij laat geen enkele witte waas achter zo ver ik weet.

Dit waren mijn 'opgemaakt' producten al weer!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...