vrijdag 30 november 2012

Beautystelling #3


Vandaag alweer de derde beautystelling. In de beautystelling geven wij een stelling en dan kan jij antwoorden of je het er mee eens bent of niet. Ook geven wij onze mening. De beautystelling van vandaag is ''Make-up is voor alle leeftijden'' Lees snel verder!Make-up kan best voor alle leeftijden zijn. Ik vind dat een jong kind best af en toe voor de lol wat lippenstift of blush op kan hebben. Ook de prinsessen lakjes van Herome zijn een leuk idee. Maar je moet het vooral niet overdrijven, ik vind het nergens opslaan als kleuters op hun 3e jaar al worden gebruind omdat ze mee doen aan een schoonheidswedstrijd zoals hier boven. Die kindjes hebben zoveel make-up op dat het slecht is. Dit vind ik absoluut niet kunnen. 

Wat vind jij? Kan make-up voor alle leeftijden? 

2 opmerkingen:

  1. Hm.. Ja en nee, maar dat is zo'n makkelijk antwoord. Ik ga denk ik voor nee. Ik vind niet dat er een maximum aan zit, maar wel een minimum, rond de 12 jaar ofzo. Op je 10de zou ik het gek vinden als je elke dag make-up draagt! Al vind ik ook wel dat het wel eens leuk is om een lippestift of blush op te doen voor een kindje, maar dat is gewoon spelen met make-up en niet echt dragen haha ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben het helemaal met je eens, eens in de zoveel tijd met vriendinnetjes "rotzooien" met kindermake-up kan echt geen kwaad maar inderdaad dat van hierboven vind ik echt te zotte en vaak zie je nog aan die kinderen zelf dat ze het gewoon echt niet leuk vinden, tjah wat papa en mama willen is wet lijkt het daar wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...