vrijdag 23 november 2012

O'right Shampoo & Conditioner


Ik vind mijn haar erg belangrijk, ik wil dat het er verzorgd uitziet. Ook vind ik het heel erg belangrijk hoe het product is gemaakt, ik gebruik het liefst groene producten. Is het dan niet heel erg mooi dat hier groen en haar bij elkaar komen! Inderdaad, vandaag een artikel over een speciale shampoo en conditioner. Lees snel verder!
De visie van O'right: 

O'right gelooft dat we de wereld kunnen verbeteren en dat we dit stap voor stap moeten doen. Doordat we meer en meer geconfronteerd met verschillende bedreigingen van onze leefomgeving, ontstaat er bij de consument een steeds grotere wens om dichtbij de natuurlijke oorsprong te komen staan.
Bij O'right richten we ons op deze behoeften door ons zelf in te zetten voor verbetering van het milieu.  Dit doen we door middel van het groener maken van de dagelijkse producten en de wijze waarop we deze producten gebruiken. 
Om deze filosofie verder te ondersteunen doneert O'right jaarlijks een vast gedeelte van haar omzet aan doelen en activiteiten die zich in zetten om onze aarde groener en gezonder te maken. 

Hier hou ik van! De visie van O'right vind ik erg mooi, en natuurlijk goed. Ik ben blij dat er toch al veel merken en producten zijn die zich met onze leefomgeving bezig houden. Het kan nooit kwaad om even een kijkje te nemen op hun site om te zien wat ze zoals nog meer doen.  Ze verkopen een groot aantal haar producten van shampoo's tot  haar creams.


En dan de producten! Ik heb de Green Tea shampoo en conditioner uit getest. Ik vind de verpakking mooi en strak. Ook erg handig, en met het groen heeft het ook zeker een natuurlijke touch. De Green Tea producten zijn voor normaal tot beschadigd haar, dus erg handig voor de herfst en de winter. 


Dit is de dop. Je moet aan de achterkant drukken en dan komt de voorkant iets omhoog, hier komt het product dan uit. Zelf hou ik totaal niet van zulke doppen. Als je het product iets op raakt komt er nog met moeite shampoo of conditioner uit. 

Ik begin met de shampoo. De shampoo is qua uiterlijk precies het zelfde als de conditioner en bevat 100 ml. Alleen de dop is zwart in plaats van doorzichtig. Dit is de Green Tea shampoo. En wat erg grappig is, is dat de shampoo ook een beetje naar thee ruikt! Het ruikt erg lekker. De shampoo is verreikt  met de Groene Thee extracten en milde organische ingrediënten. De Groene Thee zorgt voor verbetering van de conditie van het haar en de hoofdhuid. Ook bevat de shampoo kalmerende ingrediënten. Dit klinkt allemaal erg fijn... En dat is de shampoo ook. Ik voel echt dat mijn haar een stuk zachter en verzorgder voelt, ook ziet het er goed uit. 
Na de shampoo uit mijn haar gespoeld te hebben ga ik verder met de conditioner. Verpakking is weer precies het zelfde en bevat 100 ml. Ook de conditioner is is verreikt met het Groene Thee extract, ze trekken direct in je haar om het haar van binnen uit te verzorgen. Ook vormt het een beschermend laagje om je haar om het te beschermen van de negatieve invloeden van buiten af. Ook dit klinkt geweldig, of niet?
De conditioner ruikt (again) erg lekker naar thee. De conditioner maakt mijn haar heerlijk zacht, ook ziet mijn haar er lekker fris uit. 


De Green Tea shampoo en conditioner zijn twee erg fijne haar producten. Ik zie en voel dat ze echt wat voor mijn haar doen. Ik zou ze zeker aanschaffen als je de natuur belangrijk vind, en ook nog eens je haar goed wilt verzorgen. Ze hebben nog meer varianten en andere producten.

De Green Tea shampoo en conditioner zijn te koop op www.hairoright.nl  Ze kosten beide 9,50 euro en bevatten 100 ml. Je hebt ze ook met 400 ml en die kosten 21,50 euro.

Had jij al wel eens van O'right gehoord? 
10 opmerkingen:

 1. Leuk dat je eraan denkt met welke ingrediënten de producten gemaakt zijn! En ze lijken mij ook fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had er nog nooit van gehoord, maar lijken me wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze klinken fijn, vooral de conditioner wil ik uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Momenteel zijn de 100ml-verpakkingen (travelsizes) in de aanbieding. Shampoo + conditioner kosten als setje nu tijdelijk € 12,50. http://hairoright.nl/producten/green-tea/green-tea-set-shampoo-&-cond.-100ml-f11151/
  Ze zijn ook verkrijgbaar voor gekleurd en droog/beschadigd haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt als goed spul! Mijn haar is echt ramp haar, het wordt heel snel droog ( voor het geval je nu op mijn blog gaat kijken, je ziet het vanzelf aan de puntjes in mijn eerste post haha) maar ik heb nog nooit iets gevonden wat echt helpt bij mijn haar, behalve een knipbeurt!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende dit merk niet om eerlijk te zijn, ze klinken beide wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De conditioner lijkt mij heel fijn! Heb heel droog haar, wie weet is dit mijn redmiddel;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow ik ben benieuwd! misschien ga ik deze producten ook maar even testen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...