zaterdag 1 december 2012

This Month's Favorites




Normaal hebben wij rond deze tijd een Likes & Dislikes artikel, maar het leek me wel leuk om dit een keer anders te doen. Deze keer geen dislikes, maar allerlei favorieten! Niet alleen beauty favorieten, maar ook foodlikes, mijn favorieten liedje van deze maand en nog wat andere leuke dingen. Dus lees snel verder.



 Ik begin met de beautylikes van deze maand:


Sorry, door de zon zijn de foto's iets minder van kwaliteit :(


De eerste twee likes van deze maand zijn twee lipproducten. De Lip Balm stick van de Hema is een fijne en voedende lipbalm met een mooie tint. Hij geeft mijn lippen een subtiele rode kleur, perfect voor het koude herfstweer. De Crazy Rumors lip balm in Sweet Mint heb ik voor mijn verjaardag gekregen en sinds dien gebruik ik hem in mijn dagelijkse routine. Ik doe hem op voor het slapen gaan en 's ochtends om mijn lippen zacht en soepel te houden. Ik kan eigenlijk niet meer zonder hihi. 



Ooh I love blush! Deze twee mooie blushes had ik ook voor mijn verjaardag gekregen. De licht roze creamblush is van NYX in de kleur Natural. Ik ben dol op cream blushes, ze blijven goed en lang zitten. De andere blush is de o zo bekende Rose Gold van Sleek. Deze warme tint past perfect bij de herfst. 





Deze is (ook voor mij) een onverwachte like. Dit is de Colour Adapt Foundation van de Etos. Het is een erg fijne foundation die een lichte dekking geeft. Dit is perfect voor mij, omdat mijn op dit moment erg rustig is. Ook ziet hij er heel natuurlijk uit. Me likey!



Deze blush kwas van ELF is erg zacht. Hij neemt de blush goed op en brengt hem mooi aan. Voor 4,00 euro is het echt hele goede kwaliteit!

En dan nu de lifestyle likes, dit onderwerp is weer even wat anders. Het leek me wel leuk om mijn favorieten quote, eten en muziek (etc.) van deze maand te laten zien.




Ik begin met deze quote. Ik denk dat iedereen er wel eens tegenop ziet om uit bed te stappen, gewoon geen zin hebben in de dag. Dan is deze quote wel een hele mooie. Hij heeft me zelf erg geïnspireerd, daarom is dit de quote van de maand!




Deze maand (en nog steeds) heb ik erg veel naar dit liedje geluisterd. Ik ben geen overdreven Justin Bieber fan, maar ik vind zijn laatste paar liedjes echt leuk. Dit is toch mijn favoriet, namelijk As Long As You Love Me. Ik vind de tekst echt heel mooi en inspireren, ook is het gewoon een erg leuk liedje om naar te luisteren. 

Tumblr_mcz09w0rii1ri349yo1_500_large


Oh en misschien wel de leukste van de lifestyle favorites is de foodlike! Oke, dit is dan een heerlijk drankje maar dat maak niet uit. Met deze koudere dagen is een lekker beker met chocomelk en slagroom een must. Heerlijk bij komen met de kaarsjes aan, gezellig hoor.

Dit waren mijn favorites van deze maand!

7 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Die quote is inderdaad heel erg mooi..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, de blushes! Mooie quote ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke favorieten! Ik heb de lipbalmstick van de Hema ook, hij is prachtig! En Sleek Rose Gold; WAUW! Ik vind hem zó mooi! Jammer genoeg is dievan mij stuk gevallen.. x liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke favo's! En die blushhhh!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk artikel !
    vooral de eerste de lipproducten ben ik het helemaal met jullie eens (:
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...