vrijdag 4 januari 2013

Beauty | 2012 Favo's!


In 2012 heb ik kennis mogen maken met heel wat nieuwe producten. Over het jaar heb een aantal producten zeker het vaakst gebruikt, lees snel verder om te weten wat mijn favorieten van 2012 zijn!




De Etos Color Adapt Foundation is misschien een verrassende favoriet. Deze foundation geeft een lichte dekking en heeft de juiste kleur. Ik heb hem al veel gebruikt zoals je kunt zien, ik heb hem dan ook het meest gebruikt in de herfst. Mijn huid had toen niet veel dekking nodig. Voor de gehele review klik hier.
Een ander veel gebruikt product dit jaar is De Body Shop Vitamin E Face Mist. Deze face mist fixeert je make-up, en dat doet 'ie goed. Ik spray hem op mijn gezicht nadat ik klaar ben met mijn make-up. Ik heb deze het meest gebruikt in de zomer. Door deze spray bleef mijn make-up echt wat langer zitten (bij een droge huid) en dat is handig met de hitte, ook was het lekker verkoelend. Klik hier voor de review


De Yves Rocher Purbleuet oogmake-up remover heb ik het hele jaar door gebruikt. Je hebt hem waarschijnlijk ook vaak langs zien komen in favorieten artikels. Deze remover haalt mijn oogmake-up er  heel gemakkelijk af. Ook krijg ik er geen irriterende ogen etc. van.

De uitvinding op budget gebied in 2012 is denk ik toch wel het Technic Electric Beauty palette van Bart Smit. Voor 3,00 euro kan je dus een geweldig goed palette aanschaffen. Ik heb hem echt veel gebruikt, de kleuren zijn lekker fel wat ze bijzonder maken. De pigmentatie van de oogschaduw's zijn ook super! Klik hier voor de review. 

Het tweede palette dat ook absoluut een favoriet is, is het Sleek Storm palette. Dit is mijn eerste Sleek product en ik ben er zo blij mee. Het is een vrij naturel palette met bruin en goud tinten. Toch zit er wat leuke variatie in door de blauw, groen en donker rode kleur. Je kan er vele kanten mee op wat dit palette dus heel bruikbaar maakt. Wederom is de pigmentatie super, ook is de structuur erg fijn. Klik hier voor de review. 


Ik heb niet veel parfums, maar toch heb ik een (vrij nieuwe) favoriet, namelijk  Peace, Love and Juicy Couture. Het is een heerlijk licht, fruitig luchtje. Wat ook een heel groot pluspunt is, is dat je het luchtje de hele dag door ruikt, maar niet echt aanwezig is. Ook hier heb ik een review over gemaakt, dus klik!
Odrex Natuurlijk Fris Deodorant heb ik pas net ontdekt, maar ik kan nu al met zekerheid zeggen dat dit mijn favoriet is! Ik gebruikte al heel lang spraydeo's, ik begin te merken dat de kracht van een roller vele male groter is dan de kracht van spraydeo. Deze roller van Odrex is echt geweldig. Stoppen met zweten doe je natuurlijk niet, maar hij houd goed de geurtjes tegen en laat je lang fris voelen. 


Voor mijn verjaardag had ik vijf kwasten van ELF gekregen. De powder brush is vrij klein, toch vind ik hem heel handig. Ik gebruik hem om poeder plaatselijk aan te brengen, en dit gaat heel goed  met deze kwast. De tweede kwast is een angled blush brus. Deze is erg zacht (de powder brush ook) en breng blush mooi aan. En als laatste de professional blending eye brush. Deze is ook lekker zacht en werkt super. En dat maar voor 1,00 euro :D. 


En als laatste twee haarproducten. De Tony & Guy Glamor Serum Drops heb ik ook vrij recent ontdekt. Dit is een geweldig serum dat je haar mooi glanzend en zacht maakt. En als tweede Batiste Dry Shampoo. Ik vind de droogshampoo's van Batiste over het algemeen het beste. Ik gebruik op dit moment de XXl volume, deze droog shampoo geeft ook inderdaad veel volume. Ik dacht eerst dat het niet goed werkte, maar ik heb een nieuwe manier van aanbrengen waardoor hij goed effect geeft. 

Zo, best een lang artikel, maar dit waren mijn favorieten van 2012. Ik kan niet wachten om in 2013 opnieuw nieuwe producten te leren kennen en uitproberen. 

Wat zijn jouw favorieten van 2012?







   

7 opmerkingen:

  1. leuk artikel :)
    Ik heb de kwasten van ELF ook en ik vind ze erg fijn!

    x http://beautysparklesss.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie favorieten, het sleek palette is wel een favoriet van mij! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie favorieten! Het storm palette gebruik ik bijna dagelijks op dit moment!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke favorieten, die Body Shop Face Mist lijkt me erg handig. Daar moet ik eens voor gaan kijken :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zitten fijne producten tussen, de mist is inderdaad erg fijn:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuke artikelen hebben jullie en mooie site!
    Mijn favoriet van 2012 was denk ik toch essence my skin dagcrème en dan het roze potje.
    Ps: Ik volg jullie nu! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...