zaterdag 5 januari 2013

Favorieten | Youtube Filmpjes


Ik ben dol op het kijken van Youtube filmpjes, en dan vooral ( hoe kan het ook anders) de beauty filmpjes. Ik heb een paar Beauty Guru's waar ik graag naar kijk, en ik wil graag mijn favorieten filmpjes van hun met jullie delen. Dus lees snel verder!

Stilababe09 Super tutorial om krullen te maken zonder een krultang te gebruiken! Ze heeft ook veel video's waar ze laat zien wat ze die week heeft gedragen. Hier doe ik veel inspiratie op.Ze doet vooral fashionfilmpjes, maar af en toe komt er ook een beautyfilmpje voorbij. 

Macbarbie07Zij is mijn favorieten youtuber. Ze heeft veel goede tips en trucks, ook heeft ze een geweldig goed gevoel voor mode. Hier laat ze zien hoe je na gym er weer fris uit kan zien, handy!Ook heeft ze veel DIY's, erg leuk!Haar winter routine!

MissglamorazziHoe je deze trend zelf kan maken!De I love drugstore tag is mijn favoriete filmpje van haar. Natuurlijk heeft ook zij outfit filmpjes.Zo dit waren een aantal van mijn favorieten filmpjes, ik zou zeker een kijkje nemen op hun kanalen! 


Kijk jij veel filmpjes op Youtube? 


7 opmerkingen:

 1. Ja! Ik ben nogal verslaafd aan het kijken van youtube filmpjes, het is zo leuk. En Mere Bethany en Ingrid zijn zeker 3 van mijn favorieten! Anneorshine is ook heel goed, vooral voor kleding inspiratie (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook echt verslaaft hahahah, leuke filmpjes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het opfrissen na gym is ook een favoriet van mij, zo ontzettend handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! ik kende deze filmpje nog helemaal niet.

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de filmpjes van StilaBabe ook heel leuk om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...