zaterdag 19 januari 2013

Geweldige iPhone hoesjes van IDaBo

iPhone hoesjes blijven leuk, er zijn er in heleboel verschillende designs en dat maakt die iPhone natuurlijk nóg aantrekkelijker! Een leuke iPhone hoesjes webshop is IDaBo.nl, ze verkopen betaalbare, stevige hoesjes. Ik heb er nu ook twee en lees verder voor mijn mening.De hoesjes zien er erg stevig en leuk uit. Dit zijn slechts twee hoesjes van de vele hoesjes en bumpers op idabo.nl. Ook heb je al een paar leuke hoesjes voor de iPhone 5 en die zie je nog niet zo veel.Laten we beginnen met het 'Tiny Bow Tie' hoesje. Dit is een case die zalmkleurig is met een zwarte binnenkant en een zwarte rand. Dit hoesje kost 19,95 euro en is verkrijgbaar voor de iPhone 4(S). Hier heb ik het hoesje ook om de iPhone 4 zitten zoals je kunt zien.De case sluit goed aan zodat het mooi afgewerkt is. Alle knopjes zijn nog bereikbaar. 


En dan het 'I <3 Moustache' hoesje. Deze is wat steviger bij de zijkanten en je moet echt even een maniertje hebben om hem eraf te halen. Haha! Deze kost 14,95 euro, dus wat goedkoper dan de vorige.


Deze en nog vele meer kun je dus kopen op idabo.nl! Het is een leuke webshop met een goede service. De hoesjes zijn duidelijk van goede kwaliteit en zijn ook nog eens heel hip. Een kijkje waard, dus!

13 opmerkingen:

 1. Superleuke hoesjes, vooral die met de snor (: Heb zelf geen iPhone, maar wel hele mooie hoesjes op die site!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n mooie hoesjes, vooral die met de strik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke hoesjes! Wat dat betreft vind ik het jammer dat ik geen iphone heb. Er zijn zoveel toffe hoesjes voor de iphone. Die met die snor is leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel schattig die hoesjes!
  xo  christian  My Dutch Fashion Style  www.mydutchfashionstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die zien er leuk uit! Vooral die met de strik :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke cases! Die met de 1 <3 mustache is mijn favoriet ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er leuk uit! Dat strikje is echt cute ^^ xx Katrien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...