woensdag 30 januari 2013

H&M likes lente 2013


Ik ben de kou, de nattigheid en de wind meer dan zat en kan wel weer wat zon gebruiken. Lente is het voorlopig niet, maar je kan al wel genieten van de nieuwe lente collecties! H&M heeft weer aardig wat  leuke kleding en accessoires voor het nieuwe seizoen. In dit artikel mijn likes op een rijtje, kijk snel verder!




De jas is één van mijn grootste likes! Ik vind hem stoer en heeft wel wat fashionable. Ik ben dol op zachte tinten en dat is ook waarom ik het blouseje en de top met panterprint zo leuk vind. 


Als de zon schijnt word ik vrolijk, dus kan mag mijn kleding ook wel vrolijk zijn. Daarom wil ik voor de lente een gekleurde broek, deze broek is blauw, maar een ander kleurtje zoals de licht paarse vind ik ook erg leuk. De zwarte broek is een heel ander model. Hij is wat losser en is lekker casual. 


Aaah, die gele blazer vind ik echt te gek! Super voor de lente. Ook mintgroen vind ik een top kleur voor de lente. Zoals je ziet vind ik de combinatie van een casual top en kant erg leuk. 


Ik kan nooit genoeg accessoires hebben. De ketting met de handboeien is simpel, maar leuk. Ook de armbandjes met studs vind ik gaaf. De nude schoenen met kleine gouden studs passen overal bij, dat is ook waarom ik ze zo leuk vind. 


En dan nog wat radom dingetjes. Laat ik maar beginnen met de taart schaal. Ik wil deze schaal gebruiken om mijn dagelijkse producten op te zetten of mijn favo sieraden op te leggen. Een bodysplash heb ik nog nooit gebruikt en voor 2,95 moet ik het zeker een keertje proberen. Make-up tasjes zijn altijd handig!

Dit waren mijn likes van H&M. Ik vind H&M een erg leuke winkel en naast deze producten heb ik nog meer leuke lente items gespot, dus ik zal zeker ene kijkje nemen!

Wat zijn jouw lente likes?





9 opmerkingen:

  1. Wat een leuke items! Die schoenen met studs en die mintgroene top zijn gaaf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die taartschaal is hartstikke leuk :D
    Liefs, Esmée

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die jas heb ik !
    ik heb hem al een tijdje geleden ( oktober volgens mij ) gekocht bij the sting en ik ben nog steeds verliefd op dat ding !
    en nog steeds wil ik die gele blazer,ik hou van geel hihi (:
    en de handboeien ketting is ook erug leuk !
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel erg leuk, ik vind ook vooral de jas heel gaaf, en het eerste blouseje (die zonder panterprint) vind ik ook heel mooi (:

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die 2 blousjes en dat jasje vind ik echt heel gaaf! Misschien dat ik die nog wel eventjes ga bestellen!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt hele leuke items hebben ze weer! Vooral dat jasje en dat kettinkje staan op mijn wishlist;)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke items, ik zou ze ook zomaar kunnen kopen! Vooral die allereerste blouse is erg leuk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat mintgroene top vind ik echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...