woensdag 16 januari 2013

MAC Brush Cleanser


Toen ik naar Rotterdam ging voor vele aankoopjes -vooral in beautygebied- had ik onder andere van MAC deze brushcleanser gekocht. Ik wilde hem al een tijdje en nu ik ook een nieuwe kwastenset had, namelijk de Zoeva Very Croc set was dat toch de extra stap waardoor ik deze cleanser kocht.





De achterkant staat niet heel veel bijzonders. Hoe je het moet gebruiken, that's it. Niet zo moeilijk, namelijk de kwast schoonmaken met dit spul en dan laten drogen. Makkie, toch?


Een bekend nadeel van de MAC Brush cleanser is de verpakking. Het is totaal niet praktisch om dit zo over een wattenschijfje te gieten. Ik ga hier ook een sprayflacon voor kopen, veel handiger! 


Om de brushcleanser optimaal te testen heb ik drie kwasten gekozen. Een crease-kwast, een eyeliner kwastje en een stippling brush waar blush op zit.


De oogschaduw gaat er heel snel af! Heel handig met fellere kleurtjes.


Zelfs gelliner gaat er af met deze brushcleanser. Dit vind ik misschien nog wel het handigst omdat het kwastje anders zo hard wordt als er nog gelliner op zit.


Ook de blush gaat er zonder moeite af! Wat fijn spul. Hij zegt echt wat hij belooft. 


De kwasten die je hebt schoongemaakt zijn natuurlijk niet meteen droog, maar moet je inderdaad even laten drogen. Geen probleem natuurlijk, want als de kwast droog is dan is hij precies hetzelfde als voorheen! Maar dan schoon natuurlijk... haha. Ik zal deze cleanser vaak gebruiken omdat ik elke dag mijn kwasten veel gebruik. 

De brushcleanser van MAC is voor 11 euro te koop bij de MAC Counters.


8 opmerkingen:

 1. Lijkt me een erg fijn product, en de prijs vind ik ook nog best meevallen :)

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat hij zo goed werkt, misschien moet ik die maar eens aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn product! De prijs valt me alles mee voor MAC

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er fijn uit! Voor felle kleurtjes zou ik 'm inderdaad gebruiken, want soms duurt het bij mij echt een eeuwigheid om alles eraf te krijgen, haha! De prijs vind ik ook best meevallen voor de MAC, ik zou meer verwachten! xx Katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er fijn uit! Hij is inderdaad handig voor je oogschaduwkwasten tijdens een ooglook met felle kleurtjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel goed uit! Ik wil hem ook graag kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt mij heel fijn dit als je inderdaad hele gepigmenteerde kleuren gebruikt tijdens het maken van een look!Ik zou het zelf niet kopen, dan word ik lui en ga ik mijn kwasten minder snel een goede wasbeurt geven :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Ziet er goed uit! Klinkt erg handig, als ik de volgende keer bij een mac in de buurt kom ga ik zeker eventjes langs :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...