vrijdag 1 februari 2013

Favourites: Januari


Wat gaat het toch snel, ook januari is al weer voorbij. Dit betekend dat het weer tijd is voor een favorieten artikel. Lees snel verder!




De kou en de kachel hoog, dit droogt je huid erg uit. Gelukkig had ik dit product, het is de Dove Visible Effects body lotion. Normaal ben ik meer van de body butters, maar dit is echt een hele goede body lotion. Deze body lotion voedt je huid super en wat ook erg fijn is, is dat het effect een hele lange tijd aan blijft houden! Perfect voor de winter dus. 



Deze KNAL blauwe nagellak van Essie... I'm in love. Ik ben dol op mega felle kleurtjes en 'butler pleas' is daar geen uitzondering op. Hij dekt mooi en past leuk bij de winter. Toppertje!


Dan nog twee beautyproducten. De stift eyeliner van Yves Rocher is zwart en blijft dat de hele dag! Ik heb namelijk wel eens dat eyeliners vervagen en deze doet dat absoluut niet. Het tweede product is de Hema kerst collectie blush. Hij is fel roze, maar als je hem wat subtiel aan brengt is hij prachtig!


Over dit product heb ik gister een review geschreven. Het zijn de 'Yes To Cumcumbers' cleaning wipe's. Deze make-up remover doekjes maken je gezicht erg goed schoon en verzorgt je huid ook nog eens. 


Ik wist al dat Odrex een goed merk was, maar deze Natuurlijk Fris deo is super! Hij houd je een lange tijd droog en houd geurtjes de gehele dag weg. 


Mijn voetjes worden nogal snel koud en deze pantoffels houden ze lekker warm. Ik had ze lekker cheap bij New Look en heb er iedere dag op gelopen. 


Toen ik er achter kwam dat ik in een korte tijd al aardig wat krassen op mijn beeldscherm had werd een hoesje een must. Bij de Monki was dit fel roze hoesje in de sale. Dat kwam dus erg goed uit. Vanaf dat moment zit hij altijd om mijn telefoon, hij past mooi en ik vind de kleur erg gaaf. 

Dit waren mijn favorieten van de maand januari. Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?







11 opmerkingen:

  1. Leuke favourites, die blush is inderdaad erg mooi! De Garnier 7days handcream is zeker een favoriet van mij (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Wauw, dat Essie lakje heeft echt een mooie blauwe kleur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne favorieten! dat essie lakje is echt mooi.x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke favorieten!
    Dat lakje is mooi! Die schoenen zijn echt cute <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goeie tip van die Yves Rocher pen, daarnaast prachtige blush en nagellak! Deze maand was ik helemaal into mijn bio-oil, voor een zachte huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke favorieten, ik heb die body lotion van Dove in de normale versie en die is heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De blush van Hema is inderdaad heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow die blush is mooi!
    verder leuke favoriete hoor! die sloffen lijken mij ook heerlijk warm zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goeie favorieten! Dat lakje van Essie is echt; waaauw! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik ben echt gek op de blush !
    mijn favo van deze maand is toch wel het lakje van YSL wat ik bij sephora in de sale heb gescoord,al heb ik hem nog niets opgedaan : het flesje alleen al is prachtig om naar te kijken (:
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke favorieten! Volg je mij al via FB?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...