zaterdag 9 februari 2013

O'Right Shampoo & Conditioner Purple Rose


Vorige keer hadden wij van het merk O'Right de Green Tea versie getest, een fijne shampoo en conditioner die nog eens héél erg natuurlijk zijn. Dit keer in een andere vorm, namelijk de Purple Rose versie. Benieuwd of deze ook zo in de smaak zijn gevallen?
O'Right is een merk die zich volledig stort op een 'betere wereld' en begint daarbij met hun shampoo en conditioner. Het is echt green hair care, wat ze zelf ook zeggen.

O'Right zegt dit over de Purple Rose lijn voor droog/beschadigt haar:

''De Purple Rose is uitermate geschikt voor droog en beschadigd haar. De essentiële oliën werken verzachtend, ontspannend, opwekkend en stimulerend voor zowel het haar als de hoofdhuid. De Purple Rose zorgt voor een optimale hydratatie en herstel van het haar van binnenuit. Het voorkomt gespleten haarpunten, verbetert de doorkambaarheid van het haar en heeft een anti-statische werking. Purple Rose bevat nu ook de kleurbeschermende kwaliteiten van Wasabi, waardoor deze formule nu ook geschikt is voor gekleurd haar.''

 Het is dus een perfecte shampoo & conditioner voor mijn haar, want mijn haar is van zich zelf wel droog en vooral in de winter en de kou.


Op de achterkant van de verpakkingen staat duidelijk de gebruiksaanwijzing en waarvoor de shampoo voor dient. Ook alle ingrediënten staan achter op de verpakking. 


De opening is voor de 100ml verpakking anders dan voor de liter verpakkingen. Hierbij gewoon een simpele, maar zinvolle verpakking. Gewoon handig.


De shampoo zou tegen gespleten haarpunten zijn, vocht inbrengende werking, doorkambaarheid verbeteren en een antistatische werking hebben. Dat is nogal wat! De geur vind ik zelf wel lekker en de shampoo maakt mijn haar heerlijk zacht en inderdaad doorkambaar. 


Deze conditioner voedt het haar nog extra met zijn iets andere ingrediënten. De conditioner beschermt het haar als ware en zorgt dat je haar een gladde en zachte textuur krijgt. Hij zorgt er inderdaad voor dat mijn haar lekker zacht wordt, I like! Deze producten samen in combinatie zijn erg fijn in gebruik. Mijn haar voelt meteen lekker zacht aan en voelt ook goed aan. Aanraders! 

Deze shampoo en conditioner van O'Right zijn hier te koop, de 100ml versie kosten 9,50 euro per stuk. Je hebt van deze serie ook nog een olie en grotere verpakkingen.

6 opmerkingen:

 1. Ik heb ook droog haar, misschien moet ik deze wel proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er goed uit, vooral erg mooie flesjes zijn dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat ze zo goed werken! Ze zien er ook erg mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!
  & Wat een super leuke blog hebben jullie?
  Lijkt het jullie leuk om elkaar te volgen? :D

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt goed allemaal! :) ziet er ook goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...