vrijdag 1 maart 2013

Favorieten | Februari


De maanden vliegen voorbij! Het is nu al weer 1 maart, voor dat je het weet is het weer zomer. Nou, van mij betreft mag de zomer beginnen! Hier mijn favorieten van de maand februari.




Super BB Cream Skin79 een fantastische BB cream en gelijk ook mijn eerste BB cream. Hij past precies bij mijn huidskleur en dekt goed. Toen ik dit product begon te testen had ik mijn foundation meteen in de lade gestopt!

Catrice Camouflage Cream jaja, de Catrice Concealer zit er ook bij. Het is gewoon een fijne concealer die ook nog eens de perfecte dekking geeft. Niet alleen voor rode plekjes, ook voor onder de ogen kan je dit product makkelijk gebruiken.


Catrice Lipstick 'The Nuder The Better' deze lipstick heb ik al een tijdje, maar begon hem vorige maand weer echt te gebruiken. Hij is ook al bijna bij zijn einde, maar dat is logisch. Het is een mooie nude-kleur die iedereen denk ik wel kent. 

NYC Applicious Lip Balm een heerlijke lippenbalsem die ik elke dag wel even opsmeer. Deze is ook al aardig aan het opraken. Hij smaakt erg lekker en verzorgt mijn lippen hoe hij moet doen.


LUSH Lemony Flutter een erg bekend product, maar hij hoort hier gewoon bij. Elke avond voor ik ga slapen smeer ik mijn nagels en nagelriemen even met deze crème/boter in. Erg fijn product en ruikt heerlijk.

Sleek GLO Face & Body Highlighter wat heb ik dit product vaak gebruikt! Een hele mooie highlighter voor net boven mijn blush. Elke dag pak ik hem en telkens vind ik hem weer prachtig. 


Odorex Natuurlijk Actief Deo een fijne spuitdeo! Hij doet zijn werk goed en ruikt ook nog eens prima. Fijn van deze deodorant is dat hij 0% alcohol bevat. 

Dit waren mijn favorieten voor de maand februari, een hoop andere producten weer! 

Wat zijn jouw favorieten van de maand?

4 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten! De BB Cream lijkt me erg fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De BB cream ga ik zeker testen binnenkort. Ik heb de concealer ook gekocht, maar bij mij lijkt hij net te droog te worden onder de ogen. Na een uurte of zo ziet het er dan toch cakey uit :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk, de lipproducten lijken me erg fijn!
    Neem je ook eens een kijkje op mijn blog ?
    http://myownparadises.blogspot.com
    Loves ,
    Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een geweldige layout, ik vind hem écht heel mooi!
    En leuke post; die BB cream wil ik ook wel proberen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...