maandag 25 maart 2013

Nieuw! | Headline Colors!

En ja hoor, er is weer een nieuw merk te koop op de Beautyshop www.johnbeerens.com Het zijn de Headline Colors uit Engeland. Lees snel verder!


Headline Colors is dé grote hit uit Engeland. Deze must-have nagellak is geïnspireerd door de kleuren van de catwalk en de allerlaatste fashion trends. Headline Colors is gercreëerd in samenwerking met fashion insiders en trendwatchers. Per seizoen is er telkens weer een nieuwe lijn met dé 5 fashion kleuren. Elke limited-edition nagellak is beperkt verkrijgbaar, want als het nieuwe seizoen eraan komt, zijn de oude kleuren ook echt weg. Zo is er nooit een risico om een seizoen achter te lopen!



Headline Colors heeft een super leuke LE voor de zomer en de lente:
Glamour

Goud, metallic en glitter zijn de keywords voor de kleur Glamour. Goud word de kleur van de sieraden voor dit seizoen. Gezien bij Balenciaga en Vera Wang. 

Catwalk

Rood, warmte en luxe. De kleur Catwalk voldoet aan alle fashion eisen voor dit seizoen en is gezien op de catwalk bij Alexander McQueen en Christian Dior. 

Centrefold

Beige, camel en nude. De kleur Centerfold springt duidelijk in op de fashion trends van het moment. In de shows van Balmain en Alexander Wang komt deze kleur ook duidelijk naar voren.

Poolside Party

Turqoise, aque en party. Deze feel-good kleur geeft je een tropisch eiland gevoel. Volgens Chanel en Gucci is de kleur Poolside Party dé hit van het seizoen! Dit is ook zeker mijn favoriete kleur uit de lente en zomer collectie. 


Spotlight

Zilver, Holographic en creatief. Deze futuristische kleur laat je nagels stralen. Deze kleur is niet uit de spotlight te slaan en is te zien bij Jonathan Saunders op de catwalk. 

De nagellakjes van Headline Colors hebben een hoge pigmentatie, intense kleuren, prachtige glans, minder chemische ingrediënten en UV bescherming zodat de lak lang blijft zitte! Headline Colors staat dan ook bekend om zijn kwaliteit en langdurig resultaat. Onder de brede dop zit nog een dunner dopje die het aan brengen makkelijker maakt.

Nu beschikbaar, dé lente kleuren! Maar omdat de zon nog niet echt mee werkt, zijn de winterkleuren ook nog te koop. 

Benieuwd? Kijk snel op Johnbeerens.com! De Headline Colors kosten 12,80 euro. 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb de kleurtjes nu al op een aantal blogs voorbij zien komen en ik moet zeggen dat ik ze er erg leuk uit vind zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel. Ik heb je genomineerd voor het liebster award! x www.iverlaan.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...