vrijdag 29 maart 2013

The Konjac Sponge


De Konjac spons, ik heb er al zo veel verhalen over gehoord. Nu kreeg ik gelukkig de mogelijkheid om deze te testen, want je wilt niet weten hoe lang ik dat al wilde. Hoe zou het werken? Ik wist het nooit precies.De Konjac spons komt in deze verpakking aan. Het is gewoon een 'harde' spons als je hem zo voelt en ziet.


Op de achterkant staan dingen wat de Konjac spons belooft:

-Extra zacht
-Perfect voor het verwijderen van make-up
-Reinigt grondig en maakt goed schoon
-Verminderd puistjes en mee-eters

Deze spons is goed voor de gevoelige huidtypes, het is 100% natuurlijk en is voor alle leeftijden. Je hebt ook verschillende kleuren van de sponsen. Ik heb de groene en deze zou perfect moeten zijn voor mee-eters of puistjes. Konjac is ook erg populair in Japan omdat het een hele goede werking zou moeten hebben.


De spons heeft een redelijk formaat en is als je hem nog niet nat heb gemaakt best hard. 


Nat maken, dan maar!


Hij is wat platter en voelt echt als een spons aan.


Gewoon indrukbaar! Best grappig dat je de spons nu gewoon goed kan gebruiken. Je hoeft geen cleanser of reinigings spul er bij te doen. Als je dat wel zou willen, maar heel weinig want deze spons die verdeelt het heel makkelijk op je huid.


Toen ik de spons ging gebruiken zonder dat ik make-up op had voelde het fijn aan. Het leek wel of het mijn huid zelfs een klein beetje scrubde. Na gebruiken voelde mijn huid ook erg goed aan en zelfs zacht.
Wel een nadeeltje, het is en blijft natuurlijk een spons. Af en toe goed reinigen met water kan dus geen kwaad, na drie maanden intensief gebruiken zal ik hem ook weggooien. Gewoon, omdat dat hygiĆ«nisch is. Maar voor de rest is het een fijne spons, hij reinigt goed! Of mijn puistjes er echt weg mee gaan weet ik niet. 

Ik weet niet of ik hem echt voor mijn foundation ga gebruiken, ik denk er meer er na. Als ik er foundation er af ga halen dan wordt de spons nog meer viezer. Als ik hem gewoon voor extra stap in mijn 'reinigingsprogramma' doe, komt het wel goed! Ik ben er in ieder geval blij mee.

De Konjac Spons is te koop bij www.beautydrogist.nl voor 7,95 euro

9 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Voor een ruim aanbod van KONJAC Sponzen verwijs ik je graag naar onze site www.bodymethod.nl

   Verwijderen
  2. Ze voelen nog beter aan...BodyMethod,We Love To Care

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ze voelen ook fijn aan. Bodymethod, We Love To Care

   Verwijderen
 3. Wat apart, nog nooit van gehoord! Ziet er goed uit, maar ik houd het denk ik toch bij normale huidverzorging :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. KONJAC Sponzen zijn fantastisch voor het lichaam van vrouw, man en kind. Het is dus een echte aanrader voor het reinigen van de huid.

   Verwijderen
  2. Anna, KONJAC Sponzen hebben een ware vlucht genomen de laatste tijd. Voor het reinigen van de huid is het een prachtige oplossing. BodyMethod, We Love To Care heeft verschillende sponzen op haar website staan.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...