zaterdag 13 april 2013

VIPBOX | April


Jullie zijn waarschijnlijk al een tijdje bekend met de beautyboxen in beautywereld. Nu ook de VIPbox al een aantal maandjes te bestellen valt hebben wij nu ook de kans gekregen om de april-versie te testen.
De VIPbox wordt geleverd in een minder luxe verpakking dan andere beautyboxen. Dit komt door dat de VIPbox zich meer wilt richten op de inhoud dan het uiterlijk. Zelf vind ik dit gewoon goed, want ik doe zelf niks met die dozen van beautyboxen. Deze box kan ook nog eens meteen door de brievenbus.
De inhoud op het eerste gezicht ziet er goed uit!


Burberry Body Sample (fullsize 61,00 euro 60ml) een mooie sample van het heerlijke parfum Burberry Body. Alleen al de verpakking is mooi om naar te kijken. 

Unity Cosmetics Concealer Fullsize (8,50 euro) een concealer is een mooie lichte kleur. En dat komt goed uit met mijn lichte huid!Eye Roll-On Fullsize kon geen verdere informatie vinden over deze eye-roller, maar het ziet er in ieder geval erg goed uit. Ik wilde al een tijdje zo'n eyeroller, dus ben hier erg blij mee.

Eveline Cosmetics Liquid Eyeliner Fullsize (18,95 euro) een eyeliner is altijd fijn om te hebben. En vooral in de kleur black. Hij heeft een fijn dun kwastje, dus hier ben ik ook zeker blij mee.Scrub handschoentje deze heb ik wel eens in de Hema bijvoorbeeld gezien en ik wilde het al een poosje proberen. Een handschoen die je lichaam meteen scrubt tijdens het douchen. Lijkt me erg handig.

Pincet geen verdere informatie over de pincet, maar het heeft tenminste een leuk printje. Hij moet me denken aan de pincet van de Action. Wel een leuk patroontje!


Nog wat informatie en een kortingscode van Unity Cosmetics zat er ook in de VIPbox.

We vonden het erg leuk om de VIPbox te ontvangen en we vonden de box van deze maand ook erg leuk. Er zaten in totaal zes producten in, waaronder vijf fullsize. Als ik dan toch nog een minpuntje kan bedenken is dat ze geen informatie over de producten zelf hebben. Wat precies de merken zijn of de prijzen. Dat is jammer, maar daar kunnen ze aan werken.
De eerste box die je betaalt is ook nog maar eens 5,-! Klik hier om naar de site te gaan.

10 opmerkingen:

 1. Wow leuke box, al helemaal voor €5! Burberry body vind ik echt een heerlijk geurtje ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik vind persoonlijk het uiterlijk ook best belangrijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke box en het kost niet veel !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk zo'n box !
  en voor maar 5 euro is het zeker het proberen waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze box trekt mij op de een of andere manier niet echt aan..wel is de burberry die erin zit erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke box, er zitten mooie producten in!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...