maandag 6 mei 2013

Eucerin Dermo Purifyer Crème


www.Skinpharma.nl is onze favoriete webshop voor producten als Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Biodermal, Pupa en meer. Ze hebben een groot assortiment, snelle service en een goede prijs. Naast de Pupa set hebben wij ook een Eucerin matterende crème ontvangen. 
Eucerin is een merk die die producten in hun assortiment hebben die door dermatologen worden getest. Ze staan bekend om hun verzorgingsproducten voor je huid. 


Deze matterende crème van Eucerin belooft:

''De zeer lichte textuur van Eucerin® DermoPURIFYER Hydraterende Matterende Crème trekt snel in en zorgt voor zichtbaar verfijnde poriën en heeft een matterend effect.''
 Het zorgt dus voor een matterend effect, perfect voor een vette huid! Het verstopt je poriën ook niet, dus dat is wel zo fijn. De echte verpakking van de Eucerin crème is een handige en hygiënische pompflacon. Altijd handig.


De crème is gewoon wit en goed uit smeerbaar. 


De crème uitgesmeerd. Op mijn gezicht merk ik dat de crème echt een matterend effect geeft en dat mijn vettige huid verdwijnt. Na dagen gebruik merk ik ook dat mijn huid rustiger is geworden. Fijne crème voor de vette huid!

De Eucerin crème is te koop op skinpharma.nl  kijk voor meer informatie op www.eucerin.nl

3 opmerkingen:

  1. Voor mij persoonlijk zou het niet werken, gezien ik een erg droge huid heb, maar het klinkt als een fijne creme voor de vette huid :) Wel fijn dat ie goed matterend werkt lijkt mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de face wash en scrub. Wel durr ik betaalde per flesje €12

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...