donderdag 9 mei 2013

Miss Sporty | Morning Baby! BB Cream


BB Cream moe? Nee joh, nog lang niet! Er zijn op dit moment zo veel BB Creams op de markt en het liefst probeer ik ze allemaal uit. Mijn lievelings BB Cream heb ik nog niet gevonden, maar zou de 'Morning Baby BB Cream van Miss Sporty' het zijn? Lees snel verder!
De verpakking

De verpakking is niet het belangrijkste van een product, maar toch vind ik het heel leuk als er iets vrolijks op mijn make-up tafeltje staat. De verpakking van deze BB Cream voldoet daar zeker aan. Het is een lieve en girly verpakking, I love ! Hoe je het product kan  doseren vind ik niet zo handig. Er komt snel te veel uit. Ook als het product op de dop heb laten staan en het daarna openmaakt komt er heel veel uit. Dit is zonde en maakt de verpakking erg vies. 


Wat het product belooft

De Morning Baby! BB Cream heeft vijf beloftes:

-Moisturize de huid
-Bedenkt en verbergt oneffenheden
-Laat je huid zacht aanvoelen
-Beschermt de huid
-Geeft de huid een natuurlijke uitstraling

Ook belooft het 14 uur te blijven zitten en zorgt voor een gezonde en perfecte huid. 
Dit klinkt veel belovend, wat ik wel heel jammer vind is dat er geen UV beschermer in zit. Ik denk dat een SPF kenmerkend is voor een BB Cream, jammer. Ik heb trouwens 002 Beach Radiance. 
Resultaat

Toen ik de BB Cream voor het eerst uit testte schrok ik een beetje. De kleur komt vrij oranje over. Gelukkig is dit niet het geval zodra je het aanbrengt op je gezicht. De formule is vrij luchtig en smeert makkelijk. Ook bevat deze BB Cream shimmers dit kan voor twee effecten zorgen, namelijk 'discobal effect' of een 'mooie glow'.


Hier heb ik de BB Cream aangebracht op mijn gezicht (sorry als de foto een beetje onduidelijk is). De BB Cream heeft mijn rode plekjes minder zichtbaar gemaakt. Het is absoluut geen volle dekking, maar het bedekt genoeg. De shimmers zorgen voor een goede glow en zijn niet storend. Wel is de BB Cream heel moeilijk te blenden. Ik ben best een tijdje bezig geweest om de BB Cream mooi te laten mengen met mijn huid, eerst met mijn vingers en later met een stippeling brush. Uiteindelijk was ik best tevreden met het resultaat! 

Conclusie

Het is een goede BB Cream, die dekt, egaliseert en voor een mooie glow zorgt. Hoe het blendt vind ik wel erg teleurstellend, maar als je even de tijd neemt heb je een mooi resultaat!

De Miss Sporty Morning Baby! BB Cream is o.a. te koop bij Etos en kost 3,49 euro. 
6 opmerkingen:

  1. Leuke inleiding ;-) Het lijkt mij een hele fijne BB-cream, ondanks het feit dat de dekking niet helemaal optimaal is...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een hele fijne bb cream en mooie foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf zou ik gaan voor iets meer dekking, maar hij lijkt me wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...